Kayseri’de 500 paket kaçak sigara ele geçirildi

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kayseri’de 500 paket kaçak sigara ele geçirildi
Kayseri’de 500 paket kaçak sigara ele geçirildi
GİRİŞ 03.11.2025 00:26 GÜNCELLEME 03.11.2025 00:26

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kentte huzuru sağlama ve kaçakçılıkla mücadele amacıyla yol devriye uygulaması yaptı.

Ekipler tarafından yapılan uygulamada bir tır üzerinde yapılan incelemede çay ve tütün tespit köpeğinin tepki vermesi üzerine tır didik didik arandı. Aramalarda; 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Paşinyan: Türklere karşı algımızı Rusya ve KGB şekillendirdi
Bakan Fidan'dan Gazze toplantısı! İslam ülkelerinden yoğun katılım