Savcı Akın Gürlek ve eşini hedef göstermişti: PiyasaTurkiye hesabının sahibi tutuklandı
CHP lideri Özgür Özel'in her fırsatta hedef gösterdiği İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Gürlek ve eşinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp hedef gösteren "PiyasaTurkiye" rumuzlu sosyal medya hesabının kullanıcısı Emrah Peküs tutuklandı.
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında dün Siirt'te gözaltına alınan Emrah Peküs'ün adliyedeki işlemleri tamamlandı.
Başsavcılık, Peküs'ün tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildiğini ve sorgu işlemlerinin ardından tutuklandığını bildirdi.
SİİRT'TE YAKALANMIŞTI
Başsavcılık dün, "PiyasaTurkiye" rumuzlu X sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlara ilişkin "TMK 6" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal etmek" suçundan soruşturma başlatıldığını, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda hesabın kullanıcısının Emrah Peküs olduğunun tespit edildiği ve Peküs'ün Siirt'te yakalandığını açıklamıştı.

- Gürlek ailesinin fotoğraflarını paylaşıp hedef göstermişti
Peküs, CHP lideri Özgür Özel'in her fırsatta hedef gösterdiği İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek ve eşinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşıp hedef göstermişti.

-
Çakır 1 ay önce Şikayet EtRahmetli Başbakan Adnan Menderes,in en büyük yalnışı %56 oy alıp bu memleketin baş belası CeHaPe,yi kapatmamasıdır,Beğen
-
Birisi 1 ay önce Şikayet EtResmini neden yayınlamazsınız ki ! Yayınlayın herkes görsün yüzüne tükürelimBeğen Toplam 4 beğeni
-
miroglu 1 ay önce Şikayet Etözele bassavci gürlerk 500 bin liralık tazminat da aşı açtı bakim nasıl.ödeyeceksin göreceğizBeğen Toplam 2 beğeni
-
Missaffir 1 ay önce Şikayet EtSiirtten İstanbuldaki bir savcıyı tehdit ona nasıl ulaşmış o bilgi ve görüntüler o da araştırılmalı.Beğen Toplam 5 beğeni
-
ZÜLKARNEYN 1 ay önce Şikayet EtBu şahıs iyi araştırılmalı,nedense bilmem ama sağı solu iyi araştırılmalıBeğen Toplam 15 beğeni