Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada tahliye kararı

Bayrampaşa Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan Özel Kalem Müdürü Rıdvan Öztürk, etkin pişmanlık kapsamında verdiği ifadesinin ardından tahliye edildi.

Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada tahliye kararı
Bayrampaşa Belediyesine yönelik soruşturmada tahliye kararı
GİRİŞ 15.11.2025 19:21 GÜNCELLEME 15.11.2025 19:45

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, Bayrampaşa Belediyesine yönelik "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Bayrampaşa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Rıdvan Öztürk, etkin pişmanlık hükümleri kapsamında ifade verdi.

Öztürk, ifadesinin ardından tahliye edildi.

KAYNAK: AA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • temel 1 hafta önce Şikayet Et
    ne guzel ya istedigin vurgunu yada ne istersen yap pismanim de bir kac az sucu olan sey salla yaptim de zaten onun cezasi yok hemen cik bu dandik kanunlari yapan yazanlar nasil madde cekiyor ise bøyle rezillik kanun yapmis
    Cevapla
  • Dilek 1 hafta önce Şikayet Et
    Halktan biri cocukları ac dıye simit caldımı kodesi boyluuor bunları neden cıkartıyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran, İsrail ile savaşın görüntülerini yayınladı: Askeri üs böyle vurulmuş!
CHP'li ilçe başkanı disipline sevk edildi