Ardahan sokaklarında sürpriz misafirler! Yılkı atları şehre indi
Ardahan'da doğada yiyecek bulmakta zorlanan bir grup yılkı atı, akşam saatlerinde şehir merkezine inerek caddelerde otladı. Sürücülerin şaşkın bakışları arasında yiyecek arayan atlar, bir süre sonra gözden kayboldu.
GİRİŞ 19.11.2025 22:22
GÜNCELLEME 19.11.2025 22:22
Doğada özgürce yaşayan yılkı atları, yiyecek bulma amacıyla Ardahan şehir merkezine indi. Akşam saatlerinde Kongre Caddesi'nin Göle bağlantı noktasına gelen at sürüsü, ilk olarak 80. Yıl Şehir Stadyumu mevkisinde görüldü.

Burada bir süre otlayan ve ağaçların yapraklarını yemeye çalışan atlar, yiyecek arayışlarını sürdürdü. At sürüsünü caddede gören sürücüler, hayvanlara zarar vermemek için kontrollü bir şekilde ilerledi.

KARINLARINI DOYURUP SIRRA KADEM BASTILAR
Daha sonra Büst mevkisi olarak bilinen alana da gelen yılkı atları, burada da bir süre otladıktan sonra geldikleri gibi sessizce gözden kayboldu.
KAYNAK: AA