Çekmeköy'de araç benzinliğe daldı, facianın eşiğinden dönüldü

Çekmeköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil akaryakıt istasyonuna daldı. Bu esnada duran bir otomobile arkadan çarpan araç bir anda alev alırken, istasyonda adeta facianın eşiğinden dönüldü.

GİRİŞ 23.11.2025 09:49 GÜNCELLEME 23.11.2025 10:21

İstanbul Çekmeköy'de, saat 19.00 sıralarında Ekşioğlu Mahallesi'nde bulunan bir benzin istasyonunda kaza meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, K.K. idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı. Bir anda savrularak benzin istasyonuna dalan araç, bu esnada yakıt almak için bekleyen otomobile arkadan çarptı.

Çekmeköy'de araç benzinliğe daldı

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Çarpmanın etkisiyle çarpan araçta yangın çıktı. İstasyon çalışanlarının ilk müdahalesinin ardından ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alınırken, bu sırada istasyonda da kısa süreli panik yaşandı.

Yangın nedeniyle iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Olay sonrası çevrede geniş güvenlik önlemi alınarak istasyon geçici süreyle araç girişine kapatıldı. Polis ekipleri tarafından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Mezuniyet fotoğrafı çekimi dönüşü feci kaza: 17 yaşındaki Ela hayatını kaybettiMezuniyet fotoğrafı çekimi dönüşü feci kaza: 17 yaşındaki Ela hayatını kaybetti

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 1
  • MisafirBalıkesirli 2 saat önce Şikayet Et
    Ehliyet veren kurslar iyi denetlenmiyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere tarihin en kapsamlı desteği: Üç bakanlık hizmet seferberliği yürütüyor
Gol düellosundan Aslan çıktı! 2 dakikada geri döndüler