Mezuniyet fotoğrafını çektirmişti, lise öğrencisini kahreden ölümü!

Antalya'da kahreden bir kaza meydana geldi. Olayda, mezuniyet fotoğrafı çektirdikten sonra bir aracın çarptığı 17 yaşındaki lise son sınıf öğrencisi Şükran Ela Özseven hayatını kaybetti.

Mezuniyet fotoğrafını çektirmişti, lise öğrencisini kahreden ölümü!
Mezuniyet fotoğrafını çektirmişti, lise öğrencisini kahreden ölümü!
GİRİŞ 23.11.2025 17:01 GÜNCELLEME 23.11.2025 17:15

Antalya'da mezuniyet fotoğrafı çektirdikten sonra Serik'e dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi Şükran Ela Özseven (17), Kayseri'nin Bünyan ilçesinde toprağa verildi.

DHA'nın haberine göre kaza, Antalya'nın Serik ilçesinde meydana geldi. Atatürk Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, mezuniyet öncesi okul idaresinin koordinesinde servis araçlarıyla Antalya'ya gelerek toplu şekilde mezuniyet fotoğrafları çektirdi.

Dönüşte öğrencilerden Şükran Ela Özseven ve Nadya Başbüyük, iddiaya göre servisten indikten Yukarıkocayatak Kavşağı'nda sonra yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada Antalya'dan Serik yönüne giden O.D.'nin kullandığı otomobil, önceki gün saat 20.00 sıralarında Antalya-Alanya D-400 kara yolundaki iki genç kıza çarptı.

KAZANIN ŞİDDETİYLE SAVRULDULAR

Kazanın şiddetiyle savrulan Şükran Ela Özseven, yol kenarındaki trafik levhasına çarptı; Nadya Başbüyük de yola savruldu. İhbarla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Ekiplerin yaptığı kontrolde Özseven'in hayatını kaybettiğini belirledi. Şükran Ela Özseven'in cenazesi ise Serik Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Şükran Ela Özseven

ARKADAŞI TEDAVİ ALTINDA

Ağır yaralanan Başbüyük, ambulansla götürüldüğü Serik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Nadya Başbüyük

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Otomobil sürücüsü O.D. polis tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

EN BÜYÜK ÇOCUKMUŞ

Özseven'in cenazesi, morgdaki işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenaze Kayseri'nin Bünyan ilçesi Bayramlı Camii’ne getirildi. Cenazeye, Özseven’in babası ile yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Şükran Ela Özseven'in cenazesi, öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Özseven'in, 3 çocuklu ailenin en büyük çocuğu olduğu, ailesi ile Serik’te yaşadıkları öğrenildi. Öte yandan baba Özhan Özseven'in de mobilya işleri ile uğraştığı ve kaza tarihinde Almanya'ya çalışmak için gittiği belirtildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM'den son dakika CHP açıklaması!
Antalya'da kum hırsızları sahilleri talan etti: Sahiller havadan görüntülendi