Konya'da öğrenci servisi devrildi! Çok sayıda yaralı var

Konya'nın Beyşehir ilçesinde öğrenci servisinin devrilmesi sonucu 29 kişi yaralandı. Valilik, "Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülmektedir." dedi.

GİRİŞ 24.11.2025 10:53 GÜNCELLEME 24.11.2025 11:07

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Huğlu Mahallesi'nden öğrencileri Beyşehir'e götüren Durmuş K. (38) idaresindeki 42 GBJ 81 plakalı öğrenci servisi, Kayabaşı Mahallesi yakınlarında şarampole devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Kazada sürücü ile araçtaki 28 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoldan geçen bazı sürücüler de öğrencilerin hastaneye sevkine destek verdi.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Konya Valiliğinin ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Beyşehir ilçemiz Huğlu-Akseki kara yolunda içerisinde öğrencilerin bulunduğu aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 29 kişi hafif şekilde yaralanmış, yaralılar Beyşehir Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma sürdürülmektedir. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz."

KAYNAK: AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Yolçu taşıyan her şöför emanet can taşıdığı sorumluluğunu bilmelidir. Her şey insan merkezli eğitimden geçiyor. Merkeze insanı koyup, ben merkezli eğitimden uzaklaşmalıyız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 32 il için son dakika uyarısı!
Koç'un büyük umutlarla açtığı fabrikada üretim durdu