İstanbul Valiliği'nden Taksim kararı! O hatlar ulaşıma kapatılıyor

Metro İstanbul, İstanbul Valiliği kararıyla M2 hattı Taksim istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın 25 Kasım saat 15.00'ten itibaren ikinci bir duyuruya kadar işletmeye kapatılacağını açıkladı. Araçlar Taksim'de durmayacak.

İstanbul Valiliği'nden Taksim kararı! O hatlar ulaşıma kapatılıyor
İstanbul Valiliği'nden Taksim kararı! O hatlar ulaşıma kapatılıyor
GİRİŞ 25.11.2025 00:35 GÜNCELLEME 25.11.2025 00:39

Metro İstanbul, ABD merkezli sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı açıklamada, İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda Taksim ve çevresindeki bazı raylı sistem hatlarında ulaşımın kısıtlanacağını duyurdu.

İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR KAPALI

Yapılan açıklamada, 25 Kasım Salı günü saat 15.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Taksim istasyonu ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye tamamen kapalı olacağı belirtildi.

M2 hattındaki metro araçlarının Taksim istasyonunda durmayarak seferine devam edeceği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Şişhane istasyonunun İstiklal Caddesi çıkışının da yolcu kullanımına kapatılacağı, yolcuların istasyonun diğer giriş ve çıkışlarını kullanabilecekleri bilgisi paylaşıldı.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABB’de gizli saklı 20 milyar! Emlak zenginine sosyal yardım... Bütçede 10 milyarlık delik
KIZILELMA’da kritik eşik: “Malumun ilanına çok az kaldı”