Turizm beldesi sağanağa teslim oldu! Ev ve iş yerlerini su bastı

Meteoroloji'nin uyarısının ardından İzmir'in Çeşme ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, belediye ekipleri suların tahliyesi için çalışma başlattı.

GİRİŞ 28.11.2025 22:41 GÜNCELLEME 28.11.2025 23:53

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından İzmir ve çevresinde beklenen sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Yağış, özellikle kentin turistik ilçesi Çeşme'de hayatı olumsuz etkiledi.

Kuvvetli yağış nedeniyle birçok noktada su birikintileri oluşurken, bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Belediye ekipleri ve bölge sakinleri tarafından dolan suların tahliyesi için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 52 dakika önce Şikayet Et
    heykellerle mazgal kaldırılabilir sanirim
    Cevapla
  • Ilıcadan Kadir 1 saat önce Şikayet Et
    Hizmet edenleri değilde eziyet çektirenler seçilirse hep aynı görüntüler olacak 2 sene önce kanalizasyon yenilemesi yapıldı ama pompaların bazıları hala senelerdir arızalı tabiki sonuç bu yeni yönetiminde icraatı ve çözüm çalışması yok hep aynı senaryo tekrar edecek rezillik çekmeye devam
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    bereket yağmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in alçak hamlesi sonrası Türkiye'den sert açıklama!
Kırmızı bültenle aranıyorlardı! Bakan Yerlikaya duyurdu: 8 suçlu Türkiye'ye getirildi