AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Sarsıntının saat 20.35'te kaydedildiği ve 14,23 kilometre derinlikte oluştuğu belirtildi.

AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem
AFAD duyurdu! Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 03.12.2025 22:35 GÜNCELLEME 03.12.2025 22:38

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 20.35'te merkez üssü Akdeniz olan 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 14,23 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi ihracat! NATO üyesine ilk kez savaş gemisi satıldı
Suriye ve İsrail arasında Golan çıkmazı: Netanyahu'dan hava koridoru talebi