Tanju Özcan'dan 'Umre' şovu! Bir tellal çıkarmadığı kaldı
Umre'ye gitme kararı alan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a pazartesi günü belediye binası önünde tören düzenleneceği öğrenildi. Özcan'ın Umre için tören düzenlemesi şaşkınlıkla karşılandı.
HABER7
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Boluyuseviyorum (BOLSEV) Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sarıyıldız'la birlikte Umre'ye gitme kararı aldı. 8 Aralık Pazartesi umre ziyareti için yola çıkacağı öğrenilen Özcan'ın, kutsal topraklar ziyaretini adeta PR çalışmasına dönüştürdü.
BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE 'UMRE' TÖRENİ
Tanju Özcan'ın kendisinin Umre ziyareti için 8 Aralık Pazartesi günü Bolu Belediye binası önünde tören düzenleteceği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Özcan ve Sarıyıldız için düzenlenen törene Bolu Belediyesi'nde çalışan personellerin katılımı istenirken, vatandaşlar da davet edildi.
BELEDİYE MECLİSİ'NDE HELALLİK ALAMAMIŞTI
Özcan, geçtiğimiz gün de Umre'ye gideceğinin reklamını Bolu Belediye Meclisi'nde yapmıştı. Özcan, mecliste yaptığı konuşmada Umre ziyaretini hayata geçirme kararı aldığını duyurarak Meclis Üyeleri'nden helallik istemesiyle Meclis'te ilginç anlar yaşanmıştı.
Meclis'te 'Kırıp döktüysek haksız bir şekilde, kalbinizi kırdıysak hakkınızı helal ediniz' diyerek helallik isteyen Tanju Özcan'a Meclis Üyeleri'nden cevap gelmemesi üzerine Özcan, “Eden var mı? Valla hiç helal olsun diye ses gelmedi.” ifadelerini kullanmıştı.
-
Gazanfer 25 dakika önce Şikayet EtSuriye li zavallı mültecilere neler yapmış idi. Allah gitmeyi bile nasib etmez ama inşallahBeğen
-
Çeçen mücahit 31 dakika önce Şikayet EtLaiklik elden gidiyah ey millet uyaninBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 32 dakika önce Şikayet EtImamoĝlu nun,müzafakar kesime yutturduĝu gibi.Beğen
-
Poydoros 33 dakika önce Şikayet EtReklam kokan hareketler. Bu CHP'liler duzenbazlıkta ustadır. Google Earth den tavaf eder bunlar.Beğen
-
Ahmet 44 dakika önce Şikayet EtŞapkani cikar onune koy ve düşün derler bizde, umarim yapiyosundur yoksa umre degil tatil olur.Beğen Toplam 3 beğeni