Türkiye devrede! Cumhurbaşkanı Erdoğan Maduro ile görüştü

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile telefonda görüştü. Erdoğan, görüşmede ABD ile Venezuela arasında diyalog kanallarının açık tutulmasının önemini vurguladı.

GİRİŞ 06.12.2025 20:56 GÜNCELLEME 07.12.2025 09:00

Son dakika haberleri... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Türkiye ile Venezuela arasındaki ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler masaya yatırıldı.

"ABD İLE VENEZUELA ARASINDA DİYALOG KANALLARI AÇIK TUTULMALI"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının görüşmeye dair açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede Türkiye ile Venezuela ikili ilişkileri ile bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, Venezuela Cumhurbaşkanı Maduro’ya, bölgelerindeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Türkiye’nin sorunların diyalog yoluyla çözülebileceğine inandığını ve bunu her platformda dile getirdiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanımız, ABD ile Venezuela arasında diyalog kanallarının açık tutulmasının önemli olduğunu, gerginliğin bir an evvel yatışmasını temenni ettiklerini belirtti."

ABD'den flaş Venezuela hamlesi: En üst seviyeden uyarı verildiABD'den flaş Venezuela hamlesi: En üst seviyeden uyarı verildi

YORUMLAR 53
  • Zaza 10 ay önce Şikayet Et
    Venezuela bizim dostumuz yanlız bırakılmamalı
    Cevapla
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    venezuellanın da bir chapesi var adamlar yeraltı zenginlikleini abd ye vereceğiz diyolar reis gibi maduro bunları temizlemesi lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kurum, Yeni Parti Genel Başkanı Özel’in iddialarını yalanladı
İstanbul'un en tehlikeli ilçeleri! Uzmanı uyardı