Adana'da feci olay! Dereye düşen çocuklardan biri hayatını kaybetti

Adana'da dere yatağına düşen 2 çocuktan 1'i vatandaşlar tarafından kurtarılırken, diğeri boğularak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 10.12.2025 17:24 GÜNCELLEME 10.12.2025 17:53

Adana'da gerçekleşen olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 12 yaşındaki Muhammed Shehab ile ismi öğrenilemeyen arkadaşı evlerine yakın yerdeki dere yatağı kenarında oynamaya başladı.

Bir süre sonra 2 arkadaş dere yatağına düştü. Çocuklardan biri sesler üzerine olay yerine gelen vatandaşlar tarafından kurtarılırken diğeri bulunamadı. Bu sırada haber verilen itfaiye ve dalgıç polisler bölgeye geldi.

Ekiplerin iş makinesi yardımıyla yaptığı arama sonucu Shehab bulundu. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuğun cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar’dan Türk Dünyası'na ‘Hazar’ teklifi
Türkiye'nin en büyük halk üniversitesinden 2025 eserlik sergi! Eşsiz örnekler