Güllü'nün sır ölümü aydınlanıyor: Güllü'nün oğlu Tuğberk ablası Tuğyan'dan şikayetçi oldu!

Ünlü şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada, tutuklanan kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in kardeşi Tuğberk Yağız Gülter’in adliyede ifade verdiği ve ablası ile arkadaşından şikâyetçi olduğu öğrenildi.

GİRİŞ 16.12.2025 18:49 GÜNCELLEME 16.12.2025 21:54

Yalova’daki evinin terasının penceresinden düşen Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada "tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek" suçlamasıyla tutuklanan sanatçının kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in (27) kardeşi Tuğberk Yağız Gülter, adliyeye müşteki olarak ifade vermeye geldi.

Tuğberk Yağız Gülter

GÜLLÜ'NÜN OĞLU İFADE VERDİ

Güllü'nün ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrılan oğlu Tuğberk Yağız Gülter, avukatıyla birlikte Yalova Adliyesi'ne geldi. Gülter, savcılığa yaklaşık 5 saat ifade verdi. İfadesinin ardından adliyeden ayrılan Gülter, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, "Gerekli açıklamalarımı yaptım. Bildiklerimi anlattım. Bundan sonraki açıklamalara avukatlar yapacaktır" dedi.

"ANNEM CİNAYETE KURBAN GİTTİYSE HERKESTEN ŞİKAYETÇİYİM"

Gülter'in savcılıkta verdiği ifadede "Annem bir cinayete kurban gitti ise bu işle alakası olan herkesten şikayetçiyim ama şayet ablamın bu olayla alakası yoksa şikayetçi değilim" dediği öğrenildi.

"GEREKEN AÇIKLAMAYI YAZILI ŞEKİLDE YAPACAĞIZ"

Avukatı Aycan Sevsay ise "Şu an için bir basın açıklaması yapmayacağız. Savcılığın talebi doğrultusunda müşteki olarak kendisi gelerek ifadesini vermiştir. Her şeyi detaylı bir şekilde anlatmıştır. Gereken açıklamaları yazılı şekilde yapacağız" dedi.

TUĞYAN ÜLKEM GÜLTER TUTUKLANMIŞTI

26 Eylül’de Yalova’nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi üzerindeki apartmanın 5’inci katındaki kapalı terasta ünlü şarkıcı Güllü (52), kızı ve arkadaşıyla eğlendiği sırada pencereden düşerek hayatını kaybetmişti. Güllü’nün ölümüyle ilgili Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter "tasarlayarak yakın akrabayı öldürmek" suçundan tutuklanırken, Sultan Nur Ulu’ya ise ev hapsi verilmişti.

Güllü dosyasında yeni detay: Ölmeden 10-15 dakika önce aramış!Güllü dosyasında yeni detay: Ölmeden 10-15 dakika önce aramış!

Güllü’nün patronundan şok sözler: Bu cinayeti en az 7-8 kişi planladıGüllü’nün patronundan şok sözler: Bu cinayeti en az 7-8 kişi planladı

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 9
  • F.Ko 1 ay önce Şikayet Et
    Çota umrumuzda
    Cevapla
  • Tual 1 ay önce Şikayet Et
    İyilikten maraz doğar sözü sultan adındaki mıymıy sultan oda güllünün evinde güllünün ekmeğini yemiş biri günlerce sustu fevasis kervanına oda katılmış bee nankör sultan güllü kaza gecirdigin zaman sana kim baktı hiç biriniz masum değilsiniz kadının etrafını sarmisiniz ak babalar gibi
    Cevapla
  • Tual 1 ay önce Şikayet Et
    Tugberk de kenarda bekledi altın para peşine düştü acelesi neydiki camı kırıp eve giriyor bunlar nasıl evlat böyle
    Cevapla
  • Tual 1 ay önce Şikayet Et
    Ben bir anne olarak herşeyden önce insan olarak güllünün ölümüne çok ama çok üzüldüm Allah hiç bir anneye böyle bir son yaşatmasın evladının elinden ölmek çok acı
    Cevapla
  • Şahin 1 ay önce Şikayet Et
    Rahatım bozulmasın diye hangi doğrudan vazgeçtiyseniz, o fiyata satıldınız demektir. Başkan ne kadar haklıymış Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Epstein dosyasında tecavüz iddiası ortalığı karıştırdı! Trump ve Cinton'ın da adı geçiyor!
Suriye'de SDG/PKK'yı süpürme harekatından en net görüntüler...Konvoya pusu, kışlaya baskın