Güllü'nün ölümünden 4 gün sonra çocuklarının yaptıkları şoke etti! BES ve sigorta detayı

Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturmada yeni belgeler dosyaya girdi. BES ve sigorta paralarının ölümden hemen sonra çekilmesi, cinayetin miras nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Sanatçının aylık kazancı da ortaya çıktı.

GİRİŞ 17.12.2025 09:42 GÜNCELLEME 17.12.2025 12:21

Şarkıcı Güllü'nün, kızı Tuğyan Ülkem Gülter tarafından pencereden atıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada, cinayetin nedenine dair sır perdesi aralanıyor. Sanatçının kızı Tuğyan'ın tutuklanmasının ardından, oğlu Tuğberk Yağız Gülter dün savcılığa giderek ifade verdi. 

Güllü'nün ölüme ilişkin bir hamle de kardeşlerinden geldi. Şarkıcı Güllü'nün kardeşleri; kızı, oğlu ve eski eşinin Güllü'yü miras için öldürdüğü iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Güllü'nün oğlu Tuğberk ifade verdi

YEĞENLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Şikâyette, Güllü'nün ölümünden 4 gün sonra Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki (BES) parasının çocukları tarafından çekildiği, hayat sigortasındaki paranın da alınması için başvuruda bulundukları belirtildi.

PLANLI CİNAYET İDDİASI

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı, Güllü'nün ölüm nedeniyle ilgili yaptığı araştırmaları sürdürürken, Güllü'nün 2009'dan itibaren iki asgari ücret miktarıyla başlattığı ve ölümüne kadar devam ettirdiği Bireysel Emeklilik Sistemi'ndeki (BES) paranın yasal mirasçıları olan çocukları Tuğberk ve Tuğyan tarafından Güllü'nün ölümünden 4 gün sonra çekildiği bilgisine ulaştı.

Güllü'nün ölmeden önce son görüntüleri

Güllü'nün mirası nedeniyle planlı olarak öldürüldüğünü düşünen ablası Kader Tut ile erkek kardeşi Raşit Günyer, avukatları aracılığıyla Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Soruşturma dosyasına giren dilekçeye göre, milyonları bulan bu paranın çekilmesinin ardından 2023 yılında Güllü'nün eski eşi Gürol Gülter'in lehter olduğu 4 farklı hayat sigortasının da yaptırıldığı, bu poliçelerden birinin poliçeler ifşa olduktan iptal edildiği, diğer 3 poliçenin de tahsili için müracaat edildiği ortaya çıktı.

ÖLÜMÜNDEN 4 GÜN SONRA PARA PEŞİNE DÜŞTÜLER

Suç duyurusunun ardından başsavcılık, şikâyeti Güllü'nün cinayet dosyasıyla birleştirdi. Güllü'nün hesaplarını ve sigorta poliçelerinden ne kadar para çekildiğiyle ilgili bankalarla ve sigorta şirketleriyle yazışma yapıldı.

Bankalardan gelecek cevap, cinayetin nedeniyle ilgili araştırmalara ışık tutacak. Savcılığa sunulan dilekçeye göre, Güllü'nün çocukları tarafından annelerinin ölümünden 4 gün sonra sigorta şirketine müracaat etti.

1 hafta sonra da sigorta şirketi veraset ilamı ve diğer belgeleri istedi. Çocuklar bu belgeleri de sigorta şirketine gönderdi.

AYLIK GELİRİ ORTAYA ÇIKTI

Güllü'nün sahne aldığı mekânlarda ortalama günde 400 bin lira aldığı ve aylık yaklaşık 4 milyonluk bir gelire ulaştığı öğrenilirken cinayetin Güllü'nün mal varlığı nedeniyle işlenmiş olabileceği ihtimalini yükseltti. Güllü'nün buradan elde ettiği gelirleri BES sistemine ara ödemelerle eklediği öğrenildi.

Güllü’nün patronundan şok sözler: Bu cinayeti en az 7-8 kişi planladıGüllü’nün patronundan şok sözler: Bu cinayeti en az 7-8 kişi planladı

Güllü'nün son doğum gününde ettiği dua ortaya çıktı: 'Evlatlarıma dilediğim gibi...'Güllü'nün son doğum gününde ettiği dua ortaya çıktı: 'Evlatlarıma dilediğim gibi...'

KAYNAK: SABAH
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
  • Misafir 2 2 saat önce Şikayet Et
    Günlük 400.000.- TL gelir. Ve daha fazlalarını alanların olduğu bir ülke. Bu paralar kimlerden alınıyor acaba hiç düşünüyormuyuz. Aklımızı başımıza alırsak bunlar ve benzerleri bu paraları alamayacaklar ve gündemi de bu şekilde lüzumsuz yere meşgul edemeyeceklerdir. Ammmaaaaa?
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    günlük 400 bin nedir... devlet memuruyum yıllarca uğraşsam güllünün bir aylık gelirini yapamam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fox News Sunucusu Levin, Trump'a sarılarak: İlk Yahudi Başkan" ilan etti
Türk hava sahasını İHA'yla taciz! F-16'larımız AIM-9X füzesiyle vurdu