Cumhurbaşkanı Erdoğan 2026 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulunda kabul edilen 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu'nun hayırlı olmasını diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2026 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi.
'HAYIRLI, UĞURLU OLSUN'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu mesajı verdi:
"Bu akşam Türkiye Büyük Millet Meclisimizde kabul edilen 2026 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin ülkemiz, milletimiz ve ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Bu süreçte yoğun bir mesai harcayan Gazi Meclisimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.
2026 yılı bütçemiz hayırlı, uğurlu olsun."
Bu akşam Türkiye Büyük Millet Meclisimizde kabul edilen 2026 Yılı Merkezî Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin ülkemiz, milletimiz ve ekonomimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.
— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) December 21, 2025
Bu süreçte yoğun bir mesai harcayan Gazi Meclisimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum.…
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da X hesabından yaptığı paylaşımda 2026 yılı bütçesinin hayırlı olmasını diledi.
Kurtulmuş paylaşımında, "2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmelerimizi tamamladık. 2026 bütçesi, ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olsun." dedi.
2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2024 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmelerimizi tamamladık. 2026 bütçesi, ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlı olsun. pic.twitter.com/gxUjYqiuhy
— Numan Kurtulmuş (@NumanKurtulmus) December 21, 2025