CHP'li sözcüden skandal 'Kamer Genç' savunması! Ahmet Hakan yerden yere vurdu
CHP Parti Sözcüsü Zeynel Emre, Kamer Genç’e ait mezar başındaki rakı görüntülerin güncel olmadığını açıkladı. Skandal açıklamaya tepki gazeteci Ahmet Hakan yerden yere vurdu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Zeynel Emre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Kamer Genç'in mezarı başındaki skandal rakı görüntülerinin eski olduğunu açıkladı. Açıklamaya tepki gazeteci Ahmet Hakan'dan geldi.
Ahmet Hakan, kısa bir süre önce CHP sözcüsü olan Zeynel Emre'nin ilk ciddi sınavında duvara tosladığını belirterek, "Sınavı geçebildi mi? Maalesef hayır." dedi.
Hakan, "'Mezarlıkta rakı' olayının doğurduğu tartışmayı bitirmez, bitiremez. Zeynel Emre’nin bu açıklamaları kurtarmıyor, kurtarmaz. En başta söyledim, yine söyleyeceğim: Mezarlıkta rakı olayından sıyrılmak için Zeynel Emre’nin şöyle bir açıklama yapması gerekir: Bir cahillik ettik. Bir çiğlik yaptık. Matrak olur diye düşündük. Dine, örfe, inanca, geleneğe, mezarlık adabına hiç de uygun davranmadık. Hem Kamer Genç ailesinden hem de halkımızdan özür diliyoruz." açıklamasında bulundu.
AÇIKLAMA CHP'Yİ KURTARIR MI?
Ahmet Hakan, son olarak "Mezarlıkta rakı olayını kurtarırsa ancak böyle bir açıklama kurtarır. Başka bir açıklama mümkün değil kurtarmaz." değerlendirmesinde bulundu.
CHP SÖZCÜSÜNDEN SKANDAL SAVUNMA!
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplanmış. Toplantı sürerken, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Zeynel Emre açıklamalarda bulunmuştu.
‘HER YIL KENDİSİNİ ANMAYA GİDER’
Kamer Genç’in mezarı başındaki görüntülerin siyaset gündeminde çok konuşulduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu konuda eleştirisi olduğunun hatırlatılması üzerine Emre, “Şimdi bir defa bu görüntünün güncel olmadığının altını çizelim. Bu görüntü 2020 yılına ait bir görüntü. Özel bir görüntü. Orada bir resmi cenaze töreni vesaire de yok. Genel başkanımız o zaman genel başkan değil grup başkan vekili. Geçmişte rahmetli Kamer Genç’le de yakın çalışmış. Abilik, kardeşlik yapmış, dostluk yapmış. Bu bilinen bir durum, bilinen bir isim. Ve her yıl da kendisi anmaya gider. Dolayısıyla anma töreni ya da işte sonrasındaki durumu tertipleyen falan da değil. Yıllar önceki bir görüntü üzerinden bugünün gerçeğini, bugünün düzenini, bugün yaşananlarını merkeze alıp tartışmayı çok sağlıklı bulmuyoruz” değerlendirmesinde bulundu.
AK Partili Hatipoğlu'ndan Özgür Özel'e sert tepki: Mezar başında rakı içmek rezalettir
-
SANCAK 7 dakika önce Şikayet EtBunların amacı geçmişimize kültürümüze değerlerimize karşı unutturup İslam Dünyası ve İslamiyetle bağları koparmak Ateizm ile Dini değerlerimizi zayıflatnakBeğen
-
Misafir 9 dakika önce Şikayet Etmezar başında Hıristiyanlar içki icerBeğen
-
vatandaş 10 dakika önce Şikayet EtBir umutla heveslenmiştik ama değişen hiç bir şey yok. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz. Bu milletin değerlerini hafife almaktan vazgeçmezseniz millet sizden vazgeçer.Beğen
-
Yıldırım 11 dakika önce Şikayet EtSeccadeyi ayakkabı ile basarlar. İnanç olarak malesef hiç bilgileri yok. Rabbim bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Başka ne diyebilirim ki.Beğen
-
AY YILDIZ 14 dakika önce Şikayet EtHristiyan gibi yaşayan, haç takmayan kiliseye gitmeyen hristiyan bayramlarını, kültürünü adetlerini, ahlakını aşılayan Milli ve dini değerlere düşman çağdaşlık adı altında yapan İskam düşmanı kuklalarBeğen