Milli Gazete unuttu mu? Galata'daki Filistin selini görmediler

Miladi yılbaşı sabahı Galata Köprüsü’nde toplanan 520 bin Filistin sevdalısı İsrail zulmüne karşı ses yükseltirken, Milli Gazete dev eylemi birinci sayfasında görmezden geldi.

GİRİŞ 02.01.2026 15:41 GÜNCELLEME 02.01.2026 16:25
  • HABER7

Yılbaşı sabahında gaflet uykusuna dalmayanlar Galata’da bir araya geldi. Galata Kulesi’ne devasa kefiyenin asıldığı, Galata Köprüsü’nün yarım milyonu aşkın Filistin sevdalısı tarafından doldurulduğu Filistin’e destek mitinginde İsrail hedef alındı. Milli Görüş’ün temsilcisi olduğunu savunan Milli Gazete ise mahşeri kalabalığın toplandığı eylemi görmezden geldi.

Milli Gazete, bugünkü birinci sayfasında Galata Köprüsü’ndeki Filistin’e destek eylemine yer vermedi.

Gazetenin ilk sayfasının hiçbir yerinde eyleme dair bir ifade veya görsel kullanılmadı.

Birgün, Cumhuriyet, Sözcü gibi İslam’a ve Filistin davasına mesafeli gazetelerin bile birinci sayfasından yer verdiği eylemle ilgili Milli Gazete’nin duyarsızlığı tuhaf karşılandı.

Milli Gazete'nin 2 Ocak 2026 tarihli nüshası

Milli Gazete, eylem haberini “Sinmiyoruz, susmuyoruz, Filistin’i unutmuyoruz” başlığıyla 11. sayfaya sıkıştırdı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 46
  • Emekli 10 dakika önce Şikayet Et
    Milli mi, ne millisi, bunlarda Millilik Rahmetli N. Erbakan hocamız ile birlikte kabire girdi. Bunlar neci bilen varmı
    Cevapla
  • Yaren 34 dakika önce Şikayet Et
    Para almıştır
    Cevapla
  • Ziyaretçi 58 dakika önce Şikayet Et
    Millî mi?
    Cevapla
  • Lokman 1 saat önce Şikayet Et
    Fetönün bir ayagida bunlar , selocular gibi.
    Cevapla
  • Bir öğretmen 1 saat önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, bir olamadık bir türlü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Felaket sonrası Türkiye-Almanya karşılaştırması viral oldu! 2021'de 134 kişi ölmüştü
Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme! 13 isim cep telefonu şifrelerini verdi