Barış Boyun çetesine darbe: Meylo kod adlı firari Mirhan Aygün yakalandı!
Son dakika haberi... MİT ve İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Barış Boyun Suç Örgütü’ne yönelik önemli bir operasyon düzenledi.
- MİT ile İstanbul Emniyeti, Barış Boyun suç örgütüne yönelik Irak’ın kuzeyinde ortak operasyon gerçekleştirdi.
- "Meylo" kod adlı firari Mirhan Aygün, Kuzey Irak'ta yakalandı ve ülkemize getirildi.
- Mirhan Aygün'ün 2024 yılından bu yana firari olarak arandığı ifade edildi.
SON DAKİKA HABERİ: MİT ve İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü; Barış Boyun Suç Örgütü'ne yönelik önemli bir operasyon düzenledi.

MİT Başkanı Kalın'dan gazetecilere mesaj
FETÖ'nün 10 yıldır aranan 'emniyet mahrem imamı' ve eşi yakalandı
KUZEY IRAK'TA YAKALANDI VE ÜLKEMİZE GETİRİLDİ
Barış Boyun Suç Örgütü'nün firari yöneticilerinden "Meylo" kod adlı firari Mirhan Aygün, Kuzey Irak'ta yakalandı ve ülkemize getirildi.
MİT, Arabistanlı Lawrence hakkındaki 1929 tarihli belgeyi paylaştı
MİT Başkanı Kalın'dan son dakika açıklamalar: Tüm dünya bize vatan cephesidir!
FİRARİ MİRHAN AYGÜN GÖZALTINA ALINDI
Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre 2'si Kasten Öldürmeye Teşebbüs, 1'i Kasten Yaralama, 9'u Yağma Amaçlı Tehdit, 7'si Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, 1'i Kundaklama, 1'i Yağmaya Teşebbüs, 1'i 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet olmak üzere toplamda 22 ayrı suça karışan ve Barış Boyun Suç Örgütü'nün yöneticisi olan firari Mirhan Aygün gözaltına alındı.
İstanbul'da gaybubet evlerine düzenlenen MİT ve emniyet baskınında 4 FETÖ üyesi yakalandı
2024 YILINDAN BU YANA ARANIYORDU
Barış Boyun Suç Örgütü'nün yöneticisi olan ve özellikle kuyumcuları tehdit eden çete üyelerine talimatları veren kişi olduğu iddia edilen Mirhan Aygün'ün 2024 yılından bu yana firari olarak arandığı ifade edildi.
Kuzey Irak'ta gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen Mirhan Aygün, İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki yasal işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine yerleştirildi.
"Meylo" kod adlı Mirhan Aygün'ün ismi, 5 Şubat 2024 tarihinde Barış Boyun Suç Örgütü'nce öldürülmek istenen dövizci Mustafa Ak'ın hedef alındığı ve İstanbul'un Bakırköy İlçesi'nde bulunan Balkon Kafe isimli iş yerine düzenlenen silahlı saldırıda da geçmişti. Silahlı saldırıda bir kişi yaralanmıştı.
-
Gerçeğin Sesi 1 ay önce Şikayet EtTüm cadde ve sokaklara, parklara, ana yollara yuksek çözünürlüklü gece görüşlü kameralar konulması gerekir.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Hakan'ın fikri 1 ay önce Şikayet Etbu kadar suç kaydı olan bir suçlu neden çatışmalarda sağ ele geçer veya sakat kalmadan ele gecerBeğen Toplam 9 beğeni
-
kul nuri 1 ay önce Şikayet Et﴾179﴿ bakara Suresi Kısasta sizin için hayat vardır, ey akıl sahipleri, umulur ki sakınırsınız.Beğen Toplam 7 beğeni
-
Kayserili. 1 ay önce Şikayet Etcezaları az bulanlar çete lideri üyesi ne güzel ülke kısas olmalı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtSorgulanir ve bilgi alinir her buldugunu infaz edersen cözemessin gurubuBeğen Toplam 2 beğeni