Mersin'de sokak köpeği dehşeti: 2 yaşındaki bebeğe saldırdı
Mersin’de sokakta oynarken köpeğin saldırdığı Hasan Nuh Gül (2), yaralandı. Durumu ağır olan Gül, ambulans uçakla sevk edildiği Ankara’da tedaviye alındı.
GİRİŞ 26.01.2026 12:45
GÜNCELLEME 26.01.2026 12:45
Olay, geçen hafta Tarsus ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi'nde meydana geldi. Ağabeyi ile sokakta oynayan Hasan Nuh Gül, bir süre sonra gözden kayboldu. Ailesinin çevrede aradığı Gül, evlerine yakın bir sokakta çukurda yaralı halde bulundu.
Sahipli olduğu öne sürülen bir köpeğin saldırısına uğradığı anlaşılan Hasan, ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hasan Nuh Gül, yapılan ilk müdahalenin ardından Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.
Olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
-
Misafir99 1 saat önce Şikayet EtDaha ne kadar can yanmalı. Çözülmedi bu sorun, ne olur bu sorunu çözecek adımları acilen atınBeğen Toplam 1 beğeni
-
ihbar edin 2 saat önce Şikayet EtHala kaldı mı sokak köpeği, varsa hemen ihbar edin aldırın, veya size eşinize veya çocuğunuza veya mallarınıza veya hayvanlarınıza saldırdıklarında şikayet edip ağlamayın.Beğen