Terör sempatizanları Van ve Ağrı'yı karıştırdı
Suriye'de, terör örgütü SDG'ye yönelik operasyonları bahane eden terör sempatizanları Van ve Ağrı'da sokakları karıştırdı. İzinsiz gösterilere polis müdahale ederken, çok sayıda kişi gözaltına alındı.
GİRİŞ 30.01.2026 08:29
GÜNCELLEME 30.01.2026 09:37
Suriye ordusunun terör örgütü SDG'ye yönelik düzenlediği operasyonların ardından ateşkes sağlanmıştı.
Suriye'de 15 günlük ateşkes süreci uygulanırken, Van ve Ağrı'da SDG'ye yapılan operasyonları bahane eden terör sempatizanları sokaklara çıktı.
Ağrı'da izinsiz gösteri ve yürüyüş yapmak isteyen polis izin vermedi. Çevik kuvvet ekipleri gruba müdahale ederken çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Van'da da benzer görüntüler yaşandı. Çok sayıda kişi yürüyüş yapmak isterken polis engel oldu. İzinsiz yürüyüşe müdahale edildi.
YORUMLAR 6
-
isbay 7 dakika önce Şikayet Etbıktık usandık bu nankör soytarılardan...Beğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etkameralardan tek tek tespit edip sülalesi ile birlikte sürgün yapılması lazım bunlar zaten Ermeni ve ya yahudi tohumu bunlarBeğen Toplam 24 beğeni
-
D.Bakır 1 saat önce Şikayet EtGidin sizi maşa olarak kullanan ülkeleri karıştırın. Şimdi sizi sobanın yanına bıraktılar diye mi canınız sıkıldı. Ülkemizi karıştırmayın akıllı olunBeğen Toplam 22 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etkışkırtmaları herkes biliyorBeğen Toplam 10 beğeni
-
yilmaz 1 saat önce Şikayet Etçıkarın vatandaşlıktan gönderin isteği yere, nedir bu her yerde huzursuzluk çıkarıyorlarBeğen Toplam 30 beğeni