Son dakika: Türkiye ve Suudi Arabistan arasında kritik görüşme!
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman arasında kritik bir görüşme gerçekleşti.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, enerji, savunma sanayii, yatırımlar, ticaret ve teknoloji alanında işbirliği, bölgesel ve küresel konular ele alındı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri yenilenebilir enerji ve savunma sanayii başta olmak üzere birçok alanda atılacak yeni adımlarla daha ileri bir seviyeye taşımakta kararlı olduklarını ifade etti.
Görüşmede Erdoğan, Türkiye'nin Filistin'de kalıcı barışın sağlanması ve Gazze'nin yeniden imarı için gayret göstermeye devam ettiğini, insani krizin bir an önce son bulması için çabaların artırılması gerektiğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunmasının sadece Türkiye için değil bütün bölge için de faydalı olacağını, Türkiye'nin Suriye'nin istikrarına yönelik desteklerinin birçok alanda süreceğini, Suriye'nin yeniden imarı için Suudi Arabistan'la işbirliği içinde çalışacaklarını ifade etti.
Görüşmede ayrıca Yemen'deki son durum ve Doğu Afrika'daki gelişmeler de ayrıntılı olarak ele alınırken, Türkiye ile Suudi Arabistan arasında 4 anlaşma imzalandı ve ortak açıklama yayımlandı.
-
Kamil 1 ay önce Şikayet EtBütün Stratejisyenlerin birleştiği konu ; Bölgenin gelecekteki esas meselesi Tatlı Su kaynaklarıdır . O kaynaklar ise Fırat ve Dicle Havzasında'dır .Beğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtArabistan Türkiye ve Pakistan'a ile işbirliği yapmak zorundadır.Beğen Toplam 7 beğeni
-
ali 1 ay önce Şikayet EtKöylere dönmek isteyenlere, Köylere müstakil Toki evleri yapın, Yanınada Ahır. şart koşarak 10 tanede küçükbaş veya büyük verin. Arazilerini boş bırakanlara ültimatom verin. Arazi sahiplerine kira vermesi şart olmalı arazi kesinlikle boş kalmasından. ekip dikmek isteyenler Devlet garantisinde kiralasın. Böylelikle tahıl için Döviz yurt dışına çıkmaz.Beğen Toplam 2 beğeni
-
ali 1 ay önce Şikayet Etsuyun altından geçecek. metro, yük trenleri,elektrik boruları,doğalgaz boruları,enerji üreten pervaneler ne olur bunlarıda hesaba katın. deniz suyundan arıtma tesisleri.Beğen Toplam 2 beğeni
-
ali 1 ay önce Şikayet EtSayın bakanım, Şimdiki durumda 300 - 400 bin DWT lik gemiler en büyükleri..Gelen haberlerde bilhassa ÇİN 500 ve üzeri büyük tonajlı gemi filosu oluşturuyor..Bu derinlikte olacak yani draft 18.5 metre derinliği olacak. İstanbul Kanalının derinliği 21 mt , Ne olur derinliğe dikkat, 50 yıl sonra üretilecek gemileri düşünün.Beğen Toplam 2 beğeni