Ankara'da makas atan sürücü 14 yaşındaki çocuğu hayattan kopardı
Ankara'nın Çankaya ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan 14 yaşındaki kız çocuğu, makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan sürücü tutuklandı.
GİRİŞ 22.02.2026 23:24
GÜNCELLEME 23.02.2026 00:29
Kaza, geçtiğimiz perşembe günü Çankaya ilçesi Turan Güneş Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan E.G.'ye, iddiaya göre yüksek hızla ve makas atarak ilerleyen Y.A. idaresindeki otomobil çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
SÜRÜCÜ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Kazada yaralanan E.G., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye sevk edildi. Orada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan E.G. hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Y.A. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA