Diyarbakır'da katliam gibi kaza: 3'ü çocuk 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3'ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
KORKUNÇ KAZADA 5 ÖLÜ, 2 YARALI
Edinilen bilgilere göre, Çınarköy Mahallesi'nde iki otomobil, sürücülerinin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edilirken, hayatını kaybedenler otopsi işlemleri için morga götürüldü. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, Çınar ilçesi Çınarköy Mahallesi çıkışında iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu elim bir trafik kazası meydana geldiği belirtilerek, "Kazada, araç sürücüleri ile birlikte toplam 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 2 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımızın hastanedeki tedavileri devam etmektedir. Kaza sonrası olay yerine sağlık, jandarma ve ilgili ekipler sevk edilerek gerekli inceleme çalışmaları ivedilikle başlatılmış olup, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı; yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.
-
Diyarbakırlı 12 dakika önce Şikayet Etoraları bilirim ,aydınlatmalar yetersiz ,levhalar yetersiz.Beğen
-
Mardinli Sevcan 14 dakika önce Şikayet EtTek şeritli yollarda aşırı hız ve hatalı sollama kaynaklı bu tür korkunç kazalar oluyor. Çift geliş gidiş yollar olmasa dahada korkunç kazalar olur. Çok büyük acı. Allah rahmet eylesin.Beğen
-
Misafir 15 dakika önce Şikayet Etgerçekten Türkiye'deki trafik kazalarında ölen insan sayısı savaşlarda ölenlerden fazlaBeğen
-
mert 16 dakika önce Şikayet Etasla akıl işi değil böyle bir kaza mahallede oluyorsa acaba otobanda olsaydı nasıl olurdu ? yahu ecelemi gidiyorsunuz insan gibi dikkatlice kullansaydınız ne olurdu? bugünkü ACI haberi okumazdık!!!Beğen
-
Altan Galip 38 dakika önce Şikayet EtAlt gelir grubu vatandaşlarımız, hurda araçlardan bir anlamda tabutlardan kurtulmalı; Türkiye nüfusunun azalmasının önüne geçmek için trafik kazalarının önüne geçmek, trafik kazalarının önüne geçmek için de hurda teşviği ile alt grup vatandaşa sıfır araç imkânı sunmak lazım. Millî araçta ÖTV indirimi şartı da isabetli.Beğen Toplam 1 beğeni