MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: İstanbul'da eylem hazırlığındaki 4 DHKP-C’li yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu Türkiye’de sansasyonel eylem arayışında olan 4 DHKP-C mensubu İstanbul’da yakalandı.
Güvenlik güçlerinin terör örgütlerine yönelik operasyonları hız kesmeden sürüyor. MİT’in yürüttüğü istihbari çalışmalar sonucunda terör örgütü (DHKP-C) içerisinde faaliyet gösteren 4 şüphelinin İstanbul’da kritik noktalara yönelik silahlı ve bombalı eylem hazırlığında olduğu tespit edildi.
4 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Elde edilen bilgiler doğrultusunda MİT ve Emniyet birimleri tarafından ortak operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Terör örgütü Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) mensuplarına yönelik 03 Şubat 2026 tarihinde 22 ilde eş zamanlı geniş çaplı bir operasyon da gerçekleştirilmişti. Bu operasyonun ardından, İstanbul’daki DHKP-C hücrelerinin de çökertilmesi, MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün aşırı sol terör örgütlerine karşı etkili eşgüdümünün bir sonucu olarak değerlendirilmektedir.
11 ilde dev operasyon: Sosyal medyadan dolandırıcılık yapan 17 kişi tutuklandı
-
Alsancak 9 dakika önce Şikayet EtDirek idam dhkpc lilere yaşana hakkı verilmemeli dış güçler in maşası çok tehlikelidirBeğen
-
Misafir 16 dakika önce Şikayet EtKominzm makyaj,kazırsan altından CHP çıkarBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir 16 dakika önce Şikayet EtYeni yargı paketinde bunlara umut hakkı verilecek mi ?Beğen
-
Saif 20 dakika önce Şikayet EtBu terör eylemininde bulunan,tenezzül eden kişilerin nefesini kesmek lazım bu dünyadan Haine merhamet,vatana millete ihanettirBeğen
-
Misafir 26 dakika önce Şikayet EtBu geri zekalılar hangi kafayı yaşıyor, ne içiyor acaba komünizmin kendi vatanında bile lanetlenirken hala sapık bir ideolojinin peşinde koşmaya devam eden sapıtmış ve bozuk beyinli teröristler. Bunlardan kurtulmanın en temiz yolu İDAM.Beğen Toplam 7 beğeni
-
OfliAhmet 20 dakika önce Şikayet EtAynen katılıyorum sana.Beğen