İbrahim Kalın'ın kitabı zirveye oturdu
MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın "Heidegger'in Kulübesine Yolculuk" isimli kitabı yılın en iyi kitabı oldu.
GİRİŞ 02.03.2026 22:53
GÜNCELLEME 02.03.2026 22:53
MİT Başkanı İbrahim Kalın'ın kaleme aldığı "Heidegger'in Kulübesine Yolculuk" adlı eser, Türkiye Okur Ödülleri'nde felsefe kategorisinde "Yılın En İyi Kitabı" seçildi.

OKURLAR SEÇTİ
Okurların oylarıyla belirlenen bu ödül, felsefi literatüre olan ilginin arttığını bir kez daha gözler önüne serdi. İbrahim Kalın, kazandığı bu ödülle entelektüel birikimini ve düşünce dünyasındaki etkisini felsefe alanında da tescillemiş oldu.
YORUMLAR 2
-
Cengiz 44 dakika önce Şikayet Etİbrahim beyi kutluyorumBeğen Toplam 6 beğeni
-
HIDIR BUDUR 1 saat önce Şikayet EtSayın KALIN'ı "Mısır/ Gazze görüşmelerinde gördük". ABD "Türkiye bizi kurtardı deyip teşekkürler etmişti"." Türkiyedeki MOSSAD ajanlarını yakaladı başarıyla" . Sazlı sözlü ve entelektüel birikimi /FARABİ'den günümüze ; İslam dünyası ve Aydınlanma? Kendimizi ararken yeni dünyalar keşfetmek? "Şiddete başvurmadan !? Ne tür inançla akıl ve erdem gibi kavramlar?Beğen Toplam 12 beğeni