Genç kızın kahreden ölümü: İlaç aldıktan sonra hayatını kaybetti!

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 22 yaşındaki Yazgül, arkadaşının evine gittikten sonra fenalaştı. Genç kız, kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

GİRİŞ 03.03.2026 14:11 GÜNCELLEME 03.03.2026 14:51

Bismil ilçesi Sanayi Mahallesi’nde kahreden bir olay meydana geldi.

İddiaya göre; evde ilaç alan Yazgül Can, daha sonra aynı mahallede oturan arkadaşının evine gitti. Burada bir süre sonra rahatsızlanan Can için sağlık ekiplerine haber verildi. Çağrılan ambulansla Yazgül Can, Bismil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı ardından da Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

KURTARILAMADI

Tedaviye alınan Yazgül Can, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Otopsinin ardından Yazgül Can’ın cenazesi, Bismil ilçesi Akpınar Mezarlığı'nda defnedildi.

Soruşturma sürüyor.

Yazgül Can

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ailesine sabırlar versin. Mekanı cennet makamı ali olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatma Nur öğretmen son yolculuğuna uğurlandı
Dubai'de iftar için patlatılan top ortalığı karıştırdı!