Trafikte yol kesen sürücüye 370 bin TL ceza
Adana'da trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada, içinde ailenin bulunduğu otomobilin önünü kesip aracın camına vuran şüphelilerden birine 370 bin TL idari para cezası kesildi.
Sürücünün ehliyetine 60 gün el konulurken, aracı da 60 gün trafikten men edildi.
Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. Trafikte yol verme meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 2 kişi, içinde ailenin bulunduğu otomobilin önünü keserek aracın camına vurmuştu. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, görüntüler üzerine Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.
Polis ekipleri yaptıkları çalışmada şüphelilerin İsa A. (25) ve Mustafa K. (25) olduğunu tespit etti. Şüpheliler adreslerine yapılan operasyonla gözaltına alınarak emniyete götürüldü.
Polis ekipleri, İsa A.'ya saldırı amacıyla araçtan inmek ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde şerit değiştirmek suçlarından toplam 370 bin TL idari para cezası uyguladı. Ayrıca İsa A.'nın ehliyetine 60 gün el konulurken, kullandığı araç da 60 gün trafikten men edildi.
Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
-
Sabri küçük 4 ay önce Şikayet Ethapse atmak çok yanlış benim senin verginle onu hapis te beslemek yanlış doğru olan para cezasıBeğen Toplam 1 beğeni
-
Ali01 4 ay önce Şikayet EtTahsil edilmez diyenlere... Vergi borcu sayılır. Kredi bile çekemez. Üzerine hiçbir mal alamaz. Tahsil edilene kadar sürünür.Beğen Toplam 1 beğeni
-
vatan sever 4 ay önce Şikayet EtBu para çok fazla 1yıl hapis yatsın daha caydırıcı olur. Kişi nin gelirine göre ceza olsa daha iyi. Adam asgari ücretliyse yada çalışmıyorsa ne yapacak o zaman arabayı bıraksın polise gitsin. Hapis cezası olursa herkes eşit olur.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Emine 4 ay önce Şikayet EtAraçtan inip kavga etmekle sorun çözülmüyor. Hata yapınca özür dilesek, ben hataliyim hakkını helal et desek hiç olay çıkmaz.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 4 ay önce Şikayet Etbu çok güzel olmuş artık kimse arabadan inmeye cesaret edemezBeğen Toplam 2 beğeni