Aynı yolda peş peşe feci kazalar: 1 ölü 3 yaralı

Çorum’un Alaca ilçesinde aynı yolda art arda meydana gelen iki trafik ayrı kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Aynı yolda peş peşe feci kazalar: 1 ölü 3 yaralı
Aynı yolda peş peşe feci kazalar: 1 ölü 3 yaralı
GİRİŞ 11.04.2026 22:18 GÜNCELLEME 11.04.2026 22:18

Kazalar, Alaca-Çorum karayolu Alaca ilçe girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Murat A. yönetimindeki 38 AJK 486 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil yol kenarındaki "v" kanalın içerisinde ters döndü. Kazada sürücü ile araçta bulunan Bülent B. ve Mehmet B. yaralandı.

İlk kazanın hemen ardından, yaklaşık 300 metre uzaklıkta, İsmail Sak (46) idaresindeki 19 TGG 019 plakalı cip de takla attı. Kazada sürücü yaralandı.



Kazaları gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Alaca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan cip sürücüsü İsmail Sak kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis ekipleri tarafından kazalarla ilgili inceleme başlatıldı. Kazaların yağış sebebiyle araçların kayması neticesinde meydana geldiği değerlendiriliyor.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yolda tehlikeli bir yer vardır.
    Cevapla
  • Çerkez Isa 1 ay önce Şikayet Et
    Yol kaygana benziyor , bu yolda birazcık hız ölümcül olabilir , kurs ve biraz da mantık meselesi , arabalara fazla güvenmeyin buzlu yol affetmez
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    ehliyetlerin tamamı iptal edilip yeniden kursa gidip sınava girsinler. ama önce zeka testine tabi tutulsunlar. Almanyadaki MPU gibi. geçemeyen ehliyet alamasın.
    Cevapla
  • SERKAN 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle.Para için önüne gelene ehliyet verirsen herzaman olan masumlara olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Jose Mourinho Arda Güler'i yıktı! Daha kulübe adım atmadan yaptı yapacağını
Aziz Yıldırım'ın görüştüğü teknik direktör ortaya çıktı! Tam bir kupa canavarı