Ordu'da kahreden olay: Genç öğretmen ve babası hayatını kaybetti

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, baba ve öğretmen kızı hayatını kaybetti.

Ordu'da kahreden olay: Genç öğretmen ve babası hayatını kaybetti
Ordu'da kahreden olay: Genç öğretmen ve babası hayatını kaybetti
GİRİŞ 11.04.2026 23:39 GÜNCELLEME 11.04.2026 23:39

Kaza, Dişkaya mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aybastı Alacalar Şehit Yener Şahin İlkokulu öğretmeni Esra Şentürk'ün (35) kullandığı 52 AGZ 997 plakalı otomobil yamaçtan yuvarlandı.

KAZADA ÖĞRETMEN VE BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, sürücü ve babası Kadem Şentürk (65) hayatını kaybetti. Baba ve kızının cenazeleri, otopsi işlemleri yapılmak üzere Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuveyt'te 6 ABD askeri nasıl öldü? Sağ kurtulan ABD askeri Pentagon'u yalanladı
Son dakika...Görüşmeler sürerken Trump'tan açık tehdit! "Harekete geçeriz"