Genç öğretmen evde ölü bulundu: Nedeni araştırılıyor!

Batman'da 35 yaşındaki genç öğretmen, yaşadığı evde arkadaşları tarafından ölü bulundu.

GİRİŞ 13.04.2026 11:49 GÜNCELLEME 13.04.2026 15:42

Gercüş ilçesine bağlı Kocak Ortaokulunda yaklaşık 7 yıldır görev yapan Ayşegül Yıldırım'dan son iki gündür haber alamayan meslektaşları ve yakınları genç öğretmenin evine gitmesi sonucu acı bir manzarayla karşılaştı.

Lastik fabrikasında korkunç ölüm: 28 yaşındaki işçi, makineye sıkıştı!Lastik fabrikasında korkunç ölüm: 28 yaşındaki işçi, makineye sıkıştı!

Artvin’de ölüm getiren kaza: 25 yaşındaki motosikletli, metrelerce havaya fırladıArtvin’de ölüm getiren kaza: 25 yaşındaki motosikletli, metrelerce havaya fırladı

Telefon aramalarına yanıt vermeyen Yıldırım'ın durumunu kontrol etmek için ikametine giden arkadaşları, kapının açılmaması üzerine durumu yetkililere bildirdi.

Ayşegül Yıldırım

Olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri, savcılık talimatıyla kapıyı kırarak içeri girdi. Yapılan incelemede, talihsiz öğretmenin cansız bedeniyle karşılaşıldı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk kontrollerin ardından Yıldırım'ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

7 yıldır aynı okulda görev yapan ve öğrencileri ile meslektaşları tarafından sevilen bir isim olan Ayşegül Yıldırım'ın vefat haberi ilçede büyük üzüntüyle karşılandı.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • bir dost 1 ay önce Şikayet Et
    İNSANLAR UYKUDADIR ÖLÜNCE UYANIRLAR. HADİS-İ ŞERİF Ahirete göçenleri öldü zannediyoruz lakin biz rüya aleminde onlar Hakikat aleminde acaba hangimiz mevtayız bilir misiniz?Ölümle uyandırılmadan önce uyanınız doğru yola yöneliniz, istikametten ayrılmayınız. Ömrünüzü zayi etmeyesiniz.
    Cevapla
  • reçetesiz 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanoğlu sadece ecelden ölür, sebeplerin önemi yoktur. ALLAH AZZE VE CELLE rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin.
    Cevapla
  • Akıl sağlığı 1 ay önce Şikayet Et
    Yani nasıl öldüğü araştırılmasın öyle mi? Tamam o zaman kapatalım hapishaneleri nasıl olsa kader işliyor!
    Cevapla
  • zafer gülten 1 ay önce Şikayet Et
    gizli kalb hastalığı olabilir,yada yediği alerjik birşey.aklıbaşında bir kadına benziyor,vatan da nın yazdığı yorum çok saçma,öyle sağlıksız beslenecek biri değil.
    Cevapla
  • dünya fani 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanoğlu dünyaya göçmek için gelir, fenadan bekaya geçmek için gelir, HAKK ile batılı seçmek için gelir, madde ile manaya bakmak için gelir. HAYAT BİN KAYS EL HARRANİ HAZRETLERİ
    Cevapla
  • ÇAĞRIBEY 1 ay önce Şikayet Et
    reçete yazılmış
    Cevapla
  • vatan da 1 ay önce Şikayet Et
    cips, cola, zurna dürüm, enerji içeceği, diyet hapları sonuç bu..
    Cevapla
  • aklı selim 1 ay önce Şikayet Et
    Ölmeden ebedi hayatın başlaması mümkün olmadığından HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR. AYETİ KERİMESİ taalluk edecektir. Ecel geldi cihana baş ağrısı bahane.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Macron'dan İsrail'e çağrı: Bölgedeki durum kabul edilemez!
Kabus devam ediyor! Şehirden bir acı haber daha...