Halı çırpma kavgası kanlı bitti: 2 ölü
Afyonkarahisar'da komşular arasında halı çırpma ve gürültü meselesi yüzünden çıkan tartışmada karı koca çiftçi pompalı tüfek ve tabanca ile ateş açtıkları karşı taraftaki yaşlı karı koca çiftçi vurarak öldürdü.
Olay, kent merkezi Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevimgül Bodur ve eşi Cemil Bodur, halı çırpma ve gürültü meselesinden dolayı dün üst kat komşuları olan Erhan İ. ve Nursel İ., ile tartıştı.
Bu sabah erken saatlerde de iki taraf arasında yine tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre, Erhan İ. Nurhan İ., komşuları Sevimgül Bodur (66) ve eşi Cemil Bodur'un (73) üzerine tabanca ve pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateşte Bodur çiftçi ağır yaralandı. Yaralanan karı koca çift çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Sevimgül Bodur ve eşi Cemil Bodur hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmadı.

YAŞLI ÇİFTİ VURUP SONRASINDA KADES'E BASTILAR
Olayın ardından Erhan İ. ve Nursel İ., akıllara zarar bir şey yaparak Kadın Destek Uygulaması'na (KADES) basarak yardım istediler. Bunun üzerine yaklaşık 4 dakika içerisinde bölgeye gelen polis ekipleri ise apartmana girdiklerinde karı koca çiftçi kanlar içinde buldu. Vurulan çift hastaneye kaldırılırken, Erhan İ. ve Nursel İ. polis tarafından gözaltına alındı.
Yakalanan şahısların emniyetteki işlemleri devam ederken, olay sonrası savcılık tarafından çok yönlü soruşturma başlatıldı.
-
Gemici dayi 1 ay önce Şikayet EtSiyasiler idamı niye getirmez RTÜK neden denetlemezBeğen Toplam 14 beğeni
-
musa 1 ay önce Şikayet Etartık idammmm gelmeliiiiiBeğen Toplam 22 beğeni
-
Emeklidur 1 ay önce Şikayet EtKibir gurur,egoizm,benlikBeğen Toplam 18 beğeni
-
halime 1 ay önce Şikayet EtBu idam cezası gelmediği sürece cinayetler durmayacak cinayet işleyen kendisininde idam edileceğini bilse nefsi korkar yapamaz kıyamet zaten yaklaştı nedenmi hadiste buyuruluyor ölen neden öldüğünü öldürende neden öldürdüğünü bilmeyecekBeğen Toplam 22 beğeni
-
Öfkeli 1 ay önce Şikayet Etİdam Yasası Geri Gelmeden, Bu Olayların Önüne Geçilmez, Devlet İdam Yasası İçin Referandum Yapsın Halk Ne Derse O Olsun.Beğen Toplam 25 beğeni
-
ahmet 1 ay önce Şikayet Etgüya öyle olacaktı ama yıllardır referandumu bekliyoruz. ama hiçbir girişim yok maalesef.Beğen Toplam 8 beğeni