Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Rumeysa Cebeci tahliye edildi

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanan spiker Ela Rumeysa Cebeci, ev hapsi şeklinde adli kontrol talebi ile tahliye edildi.

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Rumeysa Cebeci tahliye edildi
Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Rumeysa Cebeci tahliye edildi
GİRİŞ 24.04.2026 20:27 GÜNCELLEME 24.04.2026 21:42

Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında tutuklanan spiker Ela Rumeysa Cebeci “ev hapsi şeklinde” adli kontrol talebi ile tahliye edildi.

CEBECİ EV HAPSİYLE TAHLİYE EDİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonu kapsamında aralık ayında tutuklanan ünlü spiker Ela Rumeysa Cebeci hakkında yeni bir karar verildi. "Uyuşturucu madde kullanımını kolaylaştırmak" suçlamasıyla bir süredir cezaevinde bulunan Cebeci, tahliye edildi.

Mahkeme, Cebeci’nin tahliyesine karar verirken hakkında "konutu terk etmeme" şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına hükmetti. Bu karar doğrultusunda ev hapsine alınan ünlü spikerin yargı süreci tutuksuz olarak devam edecek. 

ELA RUMEYSA CEBECİ'NİN KANINDA ESRAR VE KOKAİNE RASTLANMIŞTI

Spiker Ela Rumeysa Cebeci'nin saçından alınan örneklerde 'Esrar ile sentetik uyuşturucu, kokain ve metabolitleri' maddeleri bulunmuştu. Cebeci'nin kanından alınan örneklerde ise uyuşturucu madde içeren bulgu bulunmadığı öğrenilmişti. 

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 11
  • Kral 17 dakika önce Şikayet Et
    Kandan tabikide 3 günde atılır sidikten 3 ayda esrar atılır koksin sidikten 3 günde atılır saç testi en güvenilirdir
    Cevapla
  • Poydoros 24 dakika önce Şikayet Et
    Faaliyete devam !
    Cevapla
  • Misafir 35 dakika önce Şikayet Et
    6s fb maçı öncesi çıkmış.
    Cevapla
  • Misafir 43 dakika önce Şikayet Et
    Başkan dışarıda o içeride olurmu
    Cevapla
  • ismi lazım değil 59 dakika önce Şikayet Et
    sıradan vatandaş da maalesef bırakılıyor. kanunlar değişmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kremlin: Rusya G20'de temsil edilecek
CNN’den kritik iddia: ABD’den İran’a yeni saldırı planı