Feci ölüm! 91 yaşındaki Meryem nine, yemek yaparken hayatını kaybetti!

Aksaray'da yalnız yaşayan Meryem Altınsoy, yemek yaparken bir anda elbiseleri tutuştu. 91 yaşındaki kadın, çıkan yangında hayatını kaybetti.

GİRİŞ 01.05.2026 10:57 GÜNCELLEME 01.05.2026 11:10

Dün saat 19.00 sıralarında Aksaray'ın Küçük Bölcek Mahallesi 2622 Sokak’ta bulunan 4 katlı binanın 4’üncü katında korkunç bir olay meydana geldi.

Yalnız yaşayan Meryem Altınsoy’ın ocakta yemek yaparken iddiaya göre elbisesi tutuştu.

Beşiktaş'taki lüks otelde yangın paniği: Vatandaşlar tahliye edildiBeşiktaş'taki lüks otelde yangın paniği: Vatandaşlar tahliye edildi

Eşyalar küle döndü, Kur'an-ı Kerim yanmadıEşyalar küle döndü, Kur'an-ı Kerim yanmadı

Yangını söndürmek isterken iddiaya göre evin koridorunda düşen Altınsoy’un eteğindeki yangın bu kez halıya sıçradı. Alevler hızla yayılırken bu sırada Altınsoy’dan haber alamayan yakınları eve gelip kapıyı açtığında yangınla karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

  • İhbar üzerine adrese sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Eve gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde 4 çocuk annesi Altınsoy’un yaşamı yitirdiğini belirledi. İncelemenin ardından Altınsoy’un cesedi otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili konuşan Altınsoy’un komşusu Necla Serin, “Akrabaları benden yardım istedi. Ben de hemen koştum baktım nine koridorda yatıyor. Üstüne halı kapatmış, o sırada her tarafı yanıyordu. Ben de hortum ile söndürdüm ama ölmüş. Benim karşı komşumdu.” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ayşe 2 saat önce Şikayet Et
    4 çocuk annesi 91 yaşında evinizde pişen yemekten bir tabak yemeğe hakkı yok mu? evimizde her şeye yer var bir tek anne babalarımıza yok yazık. oysa siz bebekken ihtiyaclıyken sizi korudu kolladı.. şimdi vefa gösterme sırası sizde..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trafikte polislerden hayat kurtaran müdahale: Saniyelerle yarıştılar
Bonservisine 83 milyon Euro ödenen golcü Beşiktaş yolunda! Transfer için tek şart var