Burcu Köksal'dan CHP'li Özgür Özel'e salvo: Burnumdan getirdi!

CHP’den ayrılarak AK Parti’ye katılacağını açıklayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Özgür Özel’e yönelik çok sert iddialarda bulundu.

GİRİŞ 11.05.2026 21:56 GÜNCELLEME 11.05.2026 22:34

Hakkında yürütülen disiplin süreci ve AK Parti'ye geçiş iddialarının ardından CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal sessizliğini bozdu.

Köksal, tv100’e yaptığı açıklamalarda CHP’den ayrıldığını ve AK Parti’ye katılacağını belirterek, “Yarın AK Parti’ye katılıyorum, içim çok rahat” dedi.

Köksal, Barış Yarkadaş'a yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"KILIÇDAROĞLU'NA OY VERDİĞİMİ UNUTAMIYOR"

"CHP'de siyaset yapma imkanı kalmamıştı. Özgür Özel kurultaydan bu yana Kılıçdaroğlu'na oy verdiğimi bir türlü unutamıyor. Özel benim burnumdan getirdi.

Son dakika haberi... Burcu Köksal kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiSon dakika haberi... Burcu Köksal kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

Özel'in bana yazdığı kocandan boşan mesajı, yazdığı mesajların en hafifiydi. Cemal Enginyurt'un tehdit iddiasını ben de gördüm. Kim tehdit etmiş beni önce bunu söylesinler. Ben tehdit edildim evet ama beni Özgür Özel tehdit etti. 5-6 ay önce AK Parti'ye geçme tartışmaları başlayınca bana Özgür Özel "5-6 ay sonra iktidara geleceğim ve seni affetmeyeceğim." yazdı. Seni affetmem için bana yalvaracaksın, dedi.

"BEN KOCAMI NİYE BOŞAYACAĞIM"

"Benim kocam hayvancılık yaparak geçimini sağlayan bir insan. Hırsızlık, yolsuzluk yapmadı. Otel odalarında kadınlarla basılmadı, benim kocam beni hiç aldatmadı. Hakkında hiçbir soruşturma yok, ben kocamı niye boşayacakmışım?"

"BENDEN KURTULMAK İSTEDİLER"

Beni belediye başkanı yapmalarının sebebi benden kurtulmak istemeleriydi. O dönem Grup Başkanvekiliydim. Grup Başkanvekilliğini elimden almak istiyorlardı. ‘Nasıl olsa kazanamaz’ diye beni aday yaptılar.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 22
  • Misafir 4 dakika önce Şikayet Et
    en doğrusu dürüst mert insanların yeri cesur kişilerin yeri hizmet eden insaların yer reisin yanı kendisini tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Misafir 25 dakika önce Şikayet Et
    CHP de sular durulmuyor hiç .Niye bilen var mı?
    Cevapla
  • Borsada şebeke 6 dakika önce Şikayet Et
    Dünya devamlı dönüyor niye diye soran var mı?YAVAŞ YAVAŞ SIRAYLA...
    Cevapla
  • Vatandaş 27 dakika önce Şikayet Et
    Bu ayrımı anlamayacak kadar kapasitesi yok gönüllerdesin Burcu Başkanım.
    Cevapla
  • Misafir 28 dakika önce Şikayet Et
    Rüyasında görür iktidarı ancak bu kafa ile
    Cevapla
  • AkHilal 29 dakika önce Şikayet Et
    Karını boşa chp'de kal, kocanı boşa chp'de kal, bir milyon euro rüşvet ver chp'de kal, bana 15 milyonluk araba al chp'de kal, tecavüz et chp'de kal, yabancı elçilerle gizli iş çevir chp'de kal...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2026 İİT Gençlik Başkenti Konya'da görkemli açılış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika Kraliçesi Mathilde ile bir araya geldi