DEM Parti heyeti İmralı'ya gitti!

DEM Parti İmralı heyeti üyelerinin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı'ya gitti.

DEM Parti heyeti İmralı'ya gitti!
DEM Parti heyeti İmralı'ya gitti!
GİRİŞ 24.05.2026 14:00 GÜNCELLEME 24.05.2026 19:26

DEM Parti İmralı heyeti üyeleri, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere, İmralı Adası'na doğru yola çıktı.

DEM Parti Sözcüsü Doğan: Bahçeli'nin çabasını önemli buluyoruzDEM Parti Sözcüsü Doğan: Bahçeli'nin çabasını önemli buluyoruz

Partiden yapılan yazılı açıklamada, DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Özgür Faik Erol'un Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere, İmralı Adası'na doğru yola çıktığı belirtilmişti.

İMRALI'DAN DÖNDÜLER

DEM Parti İmralı heyeti üyeleri Pervin Buldan, Mithat Sancar ve Faik Özgür Erol, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından İmralı'dan döndü. İmralı heyetinin, daha sonra görüşmeye ilişkin açıklama yapacağı belirtildi. 

SON GÖRÜŞMENİN ÜZERİNDEN 1 AY GEÇTİ

Heyetin İmralı’daki görüşmenin ardından kamuoyuna açıklama yapmasının beklendiği ifade edildi.

  • Heyet, en son 27 Mart’ta İmralı Adası’na giderek Abdullah Öcalan ile görüşmüştü.
KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Haydar_Yandan 5 ay önce Şikayet Et
    partiyi taşıyın imralıya yav :)
    Cevapla
  • Hasan 5 ay önce Şikayet Et
    Sahi böldünüz Güney Doğuyu diyelim, İstanbul da, Maramara da Güney Doğudan fazla Kürt var onları ne yapacaksınız. Milyonlar akraba olmuş, kardeşleri, teyzeleri, halaları da mı böleceksiniz. Batı ülkeleri çözümü birleşmekte bulmuş, biz ise ille de ayrılalım derdindeyiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Radarı görünce frene basmak yetmeyecek! Yeni sistem geliyor: İşte güncel hız cezaları...
Mustafa Sarıgül'den son dakika kararı: Partisinden istifa etti!