En acı ölüm: Geri manevra yaparken 1,5 yaşındaki torununu ezdi

Gaziantep'te aracıyla geri manevra yapan dede, 1,5 yaşındaki torununa çarptı. Naime bebek, hayatını kaybetti.

En acı ölüm: Geri manevra yaparken 1,5 yaşındaki torununu ezdi
En acı ölüm: Geri manevra yaparken 1,5 yaşındaki torununu ezdi
GİRİŞ 25.05.2026 13:20 GÜNCELLEME 25.05.2026 13:21

Gaziantep'te yaşanan acı kazadan, kahreden bir haber geldi.

Olay, dün akşam saatlerinde Yavuzeli ilçesi kırsal Aşağıkekliktepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, dede S.V.A. evinin bahçesinde aracındaki malzemeleri indirdikten sonra aracını geri almak isterken, aracın arkasında bulunan 1,5 yaşındaki torunu Naime Avcı’yı fark etmeyerek çarptı.

Niğde'de korkunç kaza: 2 kişi can verdi!Niğde'de korkunç kaza: 2 kişi can verdi!

Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Aracın altında kalan bebek ağır yaralanırken durumu fark eden dede ve diğer aile üyeleri 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrollerinde 1,5 yaşındaki küçük Naime'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenaze, olay yeri ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından Aşağıkekliktepe Mahallesi’nde defnedildi.

  • Olay sonrası gözaltına alınan dede S.V.A., jandarma karakolundaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sabır versin, dayanılmaz bir acı
    Cevapla
  • UMUT DÜNYASI 1 ay önce Şikayet Et
    Allah hiç kimseye böyle Kader yazmasın. çok acı. dedeyede Allah sabır versin çok acı
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Allah sabırlar versin ölene kadar sürer acısı.
    Cevapla
  • Caner 1 ay önce Şikayet Et
    Oy yavrum ya :(
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Evlat acısı en ağır imtihanlardan biridir. YÜCE RABBİM ailesine bol sabırlar versin Buna fani dünya derler, durmayıp daim döner ,insanoğlu bir fenerdir, nihayet bir gün söner. İSMAİL FAKİRULLAH HAZRETLERİ
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yavrucağın Cennete yeri hazırlanmış tedbir takdirin önüne geçemez. Cennet kuşu, yalan dünyada yalanlara haramlara günahlara bulanmadan tertemiz göçmek. MEVLA TEALA HAZRETLERİ ailesine sabrı cemil ecri cezir ihsan eylesin. uzunca ömürler yaşayıp da Cehennem yakıtı olarak göçüp gidenlere ne kadar üzülsek azdır, Cehennem yakıtı olmayalım haram ve günahlardan sakınalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fikstür çekiminde gergin anlar! Uzatılan el havada kaldı...
Okullarda yeni dönem: MEB 81 ile yazı gönderdi! 10 maddelik yeni kural listesi