Şanlıurfa'da korkutan patlama: Mutfak tüpü bomba gibi patladı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bir evin giriş katında mutfak tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu şiddetli bir patlama meydana geldi. Olayda yabancı uyruklu bir kişi yaralanırken, park halindeki iki araç ağır hasar aldı.

GİRİŞ 01.06.2026 11:05 GÜNCELLEME 01.06.2026 11:14

Edinilen bilgiye göre, olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, giriş katta bulunan bir evin mutfak bölümünde tüpteki gaz sıkışması nedeniyle patlama medyada geldi. 

YIKILAN DUVARIN PARÇALARI ARAÇLARA ZARAR VERDİ

Patlamada yabancı uyruklu Hamza El Aziz isimli şahıs yaralandı, yıkılan duvarın parçaları park halindeki 2 araca zarar verdi. Yaşanan olay nedeniyle bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

SAĞLIK EKİPLERİ SEFERBER OLDU

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi, “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Gündem, siyaset, yaşam, magazin, spor ve SEO editörlüğü yaptı. Meslek hayatına Ocak 2024’ten beri Haber7’de devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayram tatilinin acı bilançosu: 70 kişi hayatını kaybetti
Barbar Avrupa yine sahnede: Filistinli hamile kadını yerden yere vurdular!