Kılıçdaroğlu'nun afişleri şehri karıştırdı: Valilikten yalanlama geldi!

Tunceli Valiliği, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı billboard afişlerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Şefik Aygöl tarafından astırıldığı yönündeki iddia ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Kılıçdaroğlu'nun afişleri şehri karıştırdı: Valilikten yalanlama geldi!
Kılıçdaroğlu'nun afişleri şehri karıştırdı: Valilikten yalanlama geldi!
GİRİŞ 02.06.2026 19:17 GÜNCELLEME 02.06.2026 19:27

Tunceli Valiliği, bazı basın-yayın organları ile sosyal medya platformlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yer aldığı billboard afişlerinin Vali ve Belediye Başkan Vekili Şefik Aygöl tarafından astırıldığı yönündeki iddia ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

VALİLİKTEN YALANLAMA GELDİ

Valilikten yapılan açıklamada, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Söz konusu billboardlarda yer alan Kılıçdaroğlu'na ilişkin görsellerin Almanya'da yaşayan Pülümürlü bir iş insanı tarafından tamamen kendi talebi doğrultusunda ve tüm giderleri kendisi tarafından karşılanmak suretiyle yayımlatıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ayrıca, billboardların kullanım hakkı ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi ilimizde de açık ihale usulüyle ihale edilmiş olup ilgili firma tarafından işletilmektedir. Billboardların kullanımına ilişkin tasarruf ve içerik sorumluluğu ilgili firmaya ait olup bu alanlarda yayımlanan ilan ve görsellerin içeriğiyle valiliğimizin veya belediyemizin herhangi bir ilgisi ya da onay süreci bulunmamaktadır. Bahse konu afişlerin hazırlanması, bastırılması, billboardlara yerleştirilmesi veya finansmanının sağlanması süreçlerinin hiçbir aşamasında Tunceli Valiliğinin ya da Tunceli Belediyesinin herhangi bir dahli bulunmamaktadır. Bu nedenle söz konusu afişlerin Valimiz Sayın Şefik Aygöl'ün talimatı, bilgisi veya yönlendirmesi doğrultusunda astırıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamakta olup kamuoyunu yanıltıcı nitelik taşımaktadır."

Tunceli Valiliği

Açıklamada, kamuoyunun doğruluğu teyit edilmemiş bilgi ve paylaşımlara itibar etmemesi istendi.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 32
  • Gerçekler 1 ay önce Şikayet Et
    Bay kemal ne yaparsa yapsın Dönemi millet gözünde kapanmıṣtır
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    Buna iddia değil iftiradır ve karşılığı ağır olmalı.çünkü çamur atılınca izi kalıyor malesef ve bir kesim buna gerçekten inandırılıyor
    Cevapla
  • Haber7 okuru. 1 ay önce Şikayet Et
    Bu bay kemal amca sokağa çıkamaz. Bir soruya cevap vermekten aciz. Aparat amca. Değer miydi? Nesline kirli bir ad bırakmaya. Yazık. Nereden yakalandın acaba? Malum bu işler öyle işliyor Bi yerden Bi kaseti var sanırsam galiba. Hırsta bir yere kadar. Kendine kimse hain diye bağırtmak istemez herhalde.. Yakalanmış Bir yerden katlanıyor. Yazık. Sokakta görsem acımam doğrusu utandırırım.
    Cevapla
  • CCC 1 ay önce Şikayet Et
    ??? Kişi sorarım sana 13 seçim kaybetmiş birinin ömrünü adadığı dava nedir söylermisin.
    Cevapla
  • ??? 1 ay önce Şikayet Et
    Biri senin hakkını gasbetse sen bi kenara geçip susup oturur musun? Yoksa hakkını mı ararsın? Hele ki bu mesele ömrünü adadığın dava uğrunaysa...
    Cevapla
  • Mesut 1 ay önce Şikayet Et
    Şefik Aygol adamın hasıdır o öyle parti işlerine karışmaz ve üstüne üstlük devlet adamıdır
    Cevapla
  • Vejdo 1 ay önce Şikayet Et
    Yaz adamları uyduruyorlar ya Nasıl yalan atıyor bu kadar ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED sonrası kritik uyarı: Altında beklenen ralli neden gelmiyor?
'Kızılsakal'ın ölümüne ilişkin yeni detaylar! Cansız bedenini bulan arkadaşı konuştu