Ankara'da işçi servisi yandı!

Ankara'da seyir sırasında alev alan minibüs, kullanılmaz hale geldi. Minibüsün yandığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 05.06.2026 10:11 GÜNCELLEME 05.06.2026 10:17

Ankara'da Polatlı ilçesi ile Malıköy Organize Sanayi Bölgesi hattında çalışan, içinde 12 işçinin bulunduğu minibüs, Sincan Temelli mevkisinde bilinmeyen bir nedenle alev aldı. Yangını fark eden şoför, aracı yol kenarına çekerek işçileri tahliye etti.

Kısa sürede büyüyen alevler, minibüsü tamamen sardı. Yangın, itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Minibüs kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakada bitti! İşte herkesin merak ettiği soruların yanıtı
Trump ''İran'dan sonra orayla ilgileneceğiz'' dedi! Yaptırım kararı geldi