Yaz ortasında kış! İş yerlerini su bastı, yollar kapandı
Ankara'da öğle saatlerinden sonra etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış nedeniyle Keçiören ilçesindeki bazı işyerlerini su bastı.
Ankara'da sağanak ve dolu etkili oluyor. Başkentte öğle saatlerinden sonra başlayan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk yaşarken, zaman zaman trafikte aksamalar meydana geldi, su birikintilerinin oluştuğu bazı caddelerde ise araçlar sürüklendi.
Yenimahalle ilçesinde sel nedeniyle yoldaki bir çöp konteyneri sürüklenirken, bazı araçlar yolda kaldı.

Meteoroloji’den 34 il için son dakika sağanak yağış uyarısı!
Bazı ilçelerde de kısa süreli dolu etkili oldu.
Kahramankazan ve Bağlum'da da dolu nedeniyle yollar beyaza büründü, bazı araçlar zarar gördü, su birikintisi nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte zorlandı.
Yağış nedeniyle vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara sığındı.
Öte yandan, belediye ekipleri, yağmur sularının tahliyesi için çalışma başlattı.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde etkili olan dolu yaşamı olumsuz etkiledi.
Gün içerisinde aralıklarla devam eden yağmur, ilçe merkezinde bir süre yerini doluya bıraktı. Yağışla birlikte cadde ve sokaklar beyaza büründü.
Esnaflar iş yerlerinin önünde biriken buz parçalarını temizledi, itfaiye ekipleri ise su basan bazı evlerde tahliye çalışması yaptı.
-
AdanalıEren1978 3 hafta önce Şikayet EtGeçmiş olsun benzer haberler görüntüler ülkemizde yaşanıyor yaz yağışları.Kentlerimiz gelişiyor dere yatakları ıslahı dolgusu ve yapılaşmanın artması ile suyun akışkanlık göstereceği kesimler bulvarlar caddeler yokuş çukur kesimler.Trafiktede lütfen dikkatediniz su seviyesine sanırım Adanada 20 dk.lık yaz yağışı arabaları nesnelerin sürüklenmesine suda neden olmuştu hatırlıyorum.Beğen Toplam 1 beğeni
-
ulusalcı 3 hafta önce Şikayet EtMansur güt kumda oynaBeğen
-
Ankaralı 3 hafta önce Şikayet EtMansur Yavaş istifa ...Beğen Toplam 3 beğeni
-
Mehdi 3 hafta önce Şikayet EtGençler ne kadar romantik yürüyüş yapmışlar yağmur altında.Beğen
-
Mehdi 3 hafta önce Şikayet Etankara seni görmek ister her bahtı kara.Beğen Toplam 1 beğeni