İki ilden korkunç haber! Öğretmen ve uzman çavuş katliam yaptı: 6 ölü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde kayınpederinin evini basan uzman çavuş, 4 kişiyi öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunarak ağır yaralandı. Antalya'da da öğretmen koca 3 çocuk annesi öğretmen eşini ve kayınpederini öldürdü

GİRİŞ 14.06.2026 12:30 GÜNCELLEME 14.06.2026 12:53

Edinilen bilgiye göre olay, Şemdinli ilçesine bağlı Beşevler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kayınpederinin evine gelen Aktütün köyü nüfusuna kayıtlı uzman çavuş M.G., bilinmeyen bir sebeple evdeki kayınvalidesi H.D., kayınbiraderi G.D., baldızı D.D. ve eşi G.G.’yi silahla öldürdükten sonra intihara teşebbüs etti.



İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

BİR KATLİAM HABERİ DE ANTALYA'DAN!

Antalya’da bir öğretmen, tartıştığı öğretmen eşi ile kayınpederini pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay sırasında evde bulunan 3 çocuğun annelerinin uyarısıyla odalarına kapandığı öğrenildi.

Olay, saat 10.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Memurevleri Mahallesi 212. Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın 1’inci katındaki dairede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, coğrafya öğretmeni Orhan B. (43) ile Arapça öğretmeni olan eşi Aslıhan Öztürk B. (40) arasında iddiaya göre Aslıhan B.'nin tayin istemesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmaya Bursa’dan misafirliğe gelen Aslıhan Öztürk B.'nin babası Cafer Tayyar Öztürk (74) de dahil oldu.



Tartışma sırasında Aslıhan B. evde bulunan 9, 5 ve 2,5 yaşlarındaki çocuklarına odalarına gitmelerini söylerken, Orhan B. evde bulunan pompalı tüfekle eşi ve kayınpederine doğru 5 el ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayın ardından kapıyı kilitlediği öğrenilen Orhan B.'yi ikna eden polis ekipleri kapıyı açtırdı. Eve giren ekipler, Aslıhan B. ve babası Cafer Tayyar Öztürk'ü yerde hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Aslıhan B.'nin balkonda, Cafer Tayyar Öztürk'ün ise salonda hayatını kaybettiği belirlendi.

"SİLAH SESİYLE HABERİMİZ OLDU"

Ailenin çocuklarına baktığını söyleyen komşuları Ayşe Ateş, "Silah sesiyle haberimiz oldu. 3-4 el ateş edildi, herkes dışarı çıktı, 112’yi çağırdılar. Kızları benim elimde büyüdü. 3 buçuk aylıkken aldım, 2 yaşına kadar ben baktım. Yaklaşık 10 yıllık komşuyuz. Kayınpederi ile karısını vurmuş. Aile arasında sorun varmış ama ne derece, onu bilmiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 58
  • Osmanlı Başkenti 1 ay önce Şikayet Et
    Adıyamanlı hasan,kaderimizi yaşıyoruz kader icabı yaşıyoruz muradı ilahiyi yaşıyoruz.
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 1 ay önce Şikayet Et
    Misafir 16:57, islamla alaka kurduran şey nedir sende ? Ahirette görüşmek üzere RABBİM CC şerrinizden korusun.
    Cevapla
  • Osmanlı Başkenti 1 ay önce Şikayet Et
    Bahanesi olmaz koray bey haklısınız ama şuur gitmeye görsün,boş demeniz BOŞ..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    o adami o duruma getirecek ne oldu acaba allah kimseye yasatmasin zor seyler
    Cevapla
  • Koray 1 ay önce Şikayet Et
    Cana kıymanın bahanesi olmaz boş yorum yapma.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Kimsenin yaşadıklarını ve ruh halini bilemeyiz. Sorun çözüldü mü. Yoksa daha çok sorun mu ortaya çıktı. Sağduyulu ve bilinçli düşünmek lazım. Hiçbir şey insan hayatından önemli değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devler Ligi'nde ilk adım! Fenerbahçe Talisca'yla kazandı
Türkiye'nin kapısında yeni hazırlık! Dikkat çeken hareketlilik: Onay verdiler...