Gizlice kadın fotoğrafı çeken şüpheliye vatandaş müdahale etti

Şişli’de iddiaya göre bir kişi metrobüs istasyonunda bir kadının fotoğraflarını gizlice çekti. Şüpheli durumu fark eden vatandaşlar tarafından yakalandı.

Gizlice kadın fotoğrafı çeken şüpheliye vatandaş müdahale etti
Gizlice kadın fotoğrafı çeken şüpheliye vatandaş müdahale etti
GİRİŞ 23.06.2026 22:19 GÜNCELLEME 24.06.2026 02:27

Olay, saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy Metrobüs İstasyonu’nda meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi istasyonda bulunan bir kadının fotoğraflarını gizlice çekti. Durumu fark eden vatandaşlar şüpheliye müdahale etti. Bu sırada vatandaşlarla şüpheli arasında arbede yaşandı. Fotoğrafı çekilen kadın ise "Bütün gün benim fotoğraflarımı çekmişsin" sözleriyle şüpheliye bağırarak tepki gösterdi.

POLİSE TESLİM EDİLDİ

Vatandaşlar tarafından yakalanan şüpheli, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi. Şüphelinin cep telefonunda yapılan incelemede, kadına ait fotoğrafların bulunduğu tespit edildi. Fotoğrafı çekilen kadının şüpheliden şikayetçi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • cengiz 2 ay önce Şikayet Et
    Bu doğru bir davranış değil...amenna...ama lütfen şu kadınlar da biraz edepli giyinsin... bir şey demiyorlar diye de bu kadar da olmaması lazım.
    Cevapla
  • Hakan 2 ay önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmalı yoksa bu işler bitmez
    Cevapla
  • osman 2 ay önce Şikayet Et
    adam valla ekoya benziyor bulanık resimde :))
    Cevapla
  • refik saydam 2 ay önce Şikayet Et
    bende benzettim
    Cevapla
  • f.poyraz 2 ay önce Şikayet Et
    Sanada benziyor olabilir .
    Cevapla
  • dırık 2 ay önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum sana
    Cevapla
  • Nuri 2 ay önce Şikayet Et
    Ağır ceza alsın Arkadaş kimsenin gözünün yaşına bakmazsınlar ha şunu da söyleyeyim kapalı tesettürlü kadınlara hakaret eden ahlaksız lar var onlarda ağır ceza alsın 5 yıl 10 yıl hapis cezası alsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bomba 'İsrail' itirafı! Peş peşe sürpriz sözler: Netanyahu bunu yaparsa...
Kassam Tugayları Ebu Ubeyde için Türkçe anma videosu yayımladı