Gaziantep'te otomobil takla attı: 9 yaralı

Gaziantep'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla attı. Kazada, 8'i çocuk olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.

Gaziantep'te otomobil takla attı: 9 yaralı
Gaziantep'te otomobil takla attı: 9 yaralı
GİRİŞ 04.07.2026 13:28 GÜNCELLEME 04.07.2026 13:28

Kaza, Gaziantep-Nizip E90 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 63 AJH 220 plakalı otomobil sürücüsü bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı.

Kazada araçta bulunan 1 baba ile 8 çocuk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Gaziantep'ten bölgeye yönlendirilen ambulanslarla ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar, Gaziantep'teki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Zeynal 1 saat önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul kuvvetli yağış: Caddeler su içinde kaldı, trafik durdu!
Komşuyu sarsan hamle! 'Bölgede yalnız kaldılar'