İstanbul'da dehşet! Eski eşini ve çocuğunu pompalı tüfekle öldürdü

Arnavutköy'de bir kişi, boşandığı eşini ve oğlunu öldürdükten sonra intihar etti.

GİRİŞ 11.07.2026 00:10 GÜNCELLEME 11.07.2026 09:18

Boğazköy İstiklal Mahallesi Filyos Sokak'taki bir evden silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İkamete giren ekipler, Davut G. (55) Türkan İ. (51) ve Mehmet Emin G'nin (18) hayatını kaybettiğini belirledi.

BOŞANDIĞI EŞİ VE OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Olay yeri inceleme ekipleri yaptığı çalışmada, Davut G'nin bir süre önce boşandığı eşi Türkan İ. ve oğlu Mehmet Emin G'yi pompalı tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiğini tespit etti.

Cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

KAYNAK: AA, İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • MUSTAFA ODUNCU 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH C.C. Kimsenin başına vermesin uzayan davalarda,birbirlerine kılıç kuşanıyorlar o onu tahrik ediyor öbürü karşı tarafı tahrik ediyor mahkemeler habire aylar sonrasına gün atıyor insanlar doluyor taşıyor birikiyor hiç tasvip etmiyorum lakin bir anca davalar sonuçlanmalı. uzuyor.dava bitiyor hakim karar veriyor 2027 mart gelin o tarih arasında bu insanlar birbirlerine neler yapıyorlar
    Cevapla
  • Ersever 1 ay önce Şikayet Et
    Şu oetamda, erkeğin kehine hiç bir şeyin okmadığı ortamda evlenen erkek hem dünyasını hem ahiretini kaybeder. Kadının beyanı esas demek herzaman kadın haklıdır, istediğini yapabilir demek.
    Cevapla
  • Ersever 1 ay önce Şikayet Et
    Eskiden hiç böyle şeyler duymazdık,olmazdıda ,son 15 yıldır artarak devam ediyor. Sebepleri belli.
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Allah en iyi bilendir...
    Cevapla
  • -Gözlemcí 1 ay önce Şikayet Et
    Allah kimsseyi şeytana uydurmasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye akaryakıt satıyorlardı: Şimdi Türkiye'den alıyorlar!
Ahbap soruşturması: Şahan Gökbakar’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı