Adeta kavruldu, termometreler şehir merkezinde 42 dereceyi gösterdi!

Aydın'da termometrelerin 42 dereceyi göstermesiyle birlikte şehir merkezinde cadde ve sokaklar bomboş kaldı.

Adeta kavruldu, termometreler şehir merkezinde 42 dereceyi gösterdi!
Adeta kavruldu, termometreler şehir merkezinde 42 dereceyi gösterdi!
GİRİŞ 11.07.2026 19:08 GÜNCELLEME 11.07.2026 20:24

Yurt genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, Aydın'da da kendini gösteriyor.

Türkiye'nin en sıcak illerinden biri olan Aydın'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıktı; termometreler 42 dereceyi gösterdi.

Kent merkezinde termometreler 42 dereceyi gösterdi.

VATANDAŞLAR EVLERİNDE KALDI

Sıcak hava nedeniyle kent genelinde cadde ve sokaklar boş kalırken, vatandaşların çoğu serinlemek için evlerinde ya da gölgelik alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 42 dakika önce Şikayet Et
    trafik lambalari erimemis kaliteli demmki bizimkiler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
14 araç için alarm verildi! Dev markadan duyuru: Evden uzakta park edin
Türkiye ile yavru vatan arasında imzalar atıldı! Yeni doğal gaz hattı geliyor