Ölüm nedenleri tam olarak bilinmiyor: En son bahçe kirazı yemişlerdi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ilaçlanan ağaçtan topladığı kirazları yedikten sonra hayatını kaybeden şahsın eşi de 9 gün sonra yaşamını yitirdi.

Ölüm nedenleri tam olarak bilinmiyor: En son bahçe kirazı yemişlerdi
Ölüm nedenleri tam olarak bilinmiyor: En son bahçe kirazı yemişlerdi
GİRİŞ 12.07.2026 20:17 GÜNCELLEME 12.07.2026 20:18

Olay, 1 Temmuz Çarşamba günü Tosya ilçesi Karabey köyünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Derin ile eşi Rahime Derin ağaçtan topladıkları kirazı yedikten bir süre sonra rahatsızlandı.

Yakınlarının ihbarı üzerine köye gelen sağlık ekiplerince Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çift, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tedavi altına alınan Ahmet Derin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen 3 Temmuz'da hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi süren Rahime Derin ise dün yaşamını yitirdi.

Rahatsızlanan çiftin kiraz yediği ağacın olaydan yaklaşık 15 gün önce tarım ilacıyla ilaçlandığı öğrenildi.

Çiftin ilaçlama yapılan ağaçtan topladıkları kirazlar sebebiyle zehirlenmiş olabileceği değerlendiriliyor. Ancak ölüm nedenleri yine de tam olarak bilinmiyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • kamil 9 dakika önce Şikayet Et
    Kiraza kurtlanmasın diye ağor kimyasal ilaçlama yapılıyor ki ağzımız yara bere oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bildiğiniz bütün kişisel gelişim kitaplarını unutun! Iğdırlı Yusuf'tan örnek olacak başarı
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren emsal karar: Tek bir kelime tazminatı yakmaya yetti