CHP'li Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Karabulut tutuklandı!
Çankaya Belediyesi soruşturması kapsamında, İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut dahil iki şüpheli hakkında tutuklama, bir şüpheli hakkında da adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Çankaya Belediyesine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da arasında olduğu 2 şüpheli tutuklandı, 1 zanlı hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.
25 ŞÜPHELİ TUTUKLANMIŞTI!
Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar çerçevesinde; Çankaya Belediyesine yönelik yolsuzluk soruşturmasında, "suç örgütü kurma", "suç örgütüne üye olma", "rüşvet alma", "rüşvet verme" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından 25 şüpheli tutuklanmıştı.
CHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISI TUTUKLANDI
Aynı soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabulut'un da yer aldığı 3 zanlı, mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi.
Tutuklama talebiyle 3 şüpheli de Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Zanlılardan Hasan Karabulut dahil 2 şüpheli tutuklandı, 1 zanlı hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulandı.
-
Dadaş 1 saat önce Şikayet EtTutuklanan Çankaya belediye başkanı , Veli ağbaba nın öz yiğeni , al sana LİYAKATBeğen Toplam 5 beğeni
-
Abdullah 2 saat önce Şikayet EtACİLEN Etimesgut Belediyesi'ne müdahale edilmelidir.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Necat 2 saat önce Şikayet EtBelediyeler valiliklerin yönetimi ve denetiminde olmalı.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtValı kaymakam bu görevı yurutmelıBeğen Toplam 6 beğeni
-
Ayşe mertyerden 2 saat önce Şikayet EtCHP belediye'leri yolsuzlukta bir numara Nurettin Sözen Ergün Gökmen yemişti be Şimdi bunlar geldi Bolu'da İstanbul İstanbul'da her yerde yolsuzluk hiç mi bunlarda utanma yok bir de sokaklarda larBeğen Toplam 5 beğeni