Bungalov havuzunda kahreden olay: 42 sonra hayatını kaybetti!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan bir bungalovdaki havuzda boğulma tehlikesi geçiren 5 yaşındaki çocuk, 42 gün sonra hayatını kaybetti.

Bungalov havuzunda kahreden olay: 42 sonra hayatını kaybetti!
Bungalov havuzunda kahreden olay: 42 sonra hayatını kaybetti!
GİRİŞ 29.07.2026 17:37 GÜNCELLEME 29.07.2026 17:37

16 Haziran'da akşam saatlerinde ilçeye bağlı Şükriye Mahallesi'ndeki bir bungalov tesisinde meydana gelen olandan 42 gün sonra acı haber geldi.

Sapanca ilçesinde bulunan bungalovda ailesi ile birlikte tatile gelen 5 yaşındaki Miraç Akdeniz, geldikleri bungalovun havuzuna can simidi ile girdi.

Çocuğunun can simidinden kayarak suya battığını gören babası havuza atlayarak çıkarttı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

42 GÜN SONRA ÖLDÜ

Solunumu duran Akdeniz, ambulansla Sapanca İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahale sonrası, solunumu tekrar geri gelen Miraç Akdeniz, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

42 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Akdeniz, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Miraç Akdeniz’in cenazesinin, yarın Mardin’de toprağa verileceği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Altın için kader günü: Yönü bu akşam belli olacak!
Samsun'da beyzbol sopalı pusu: Can güvenliği kalmayan aile şehri terk etti