Osmaniye’de 32 derece sıcakta sağanak, dolu ve fırtına

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hava sıcaklığının 32 derece olduğu ağustos ayında sağanak yağış, dolu ve fırtına etkili oldu.

Osmaniye’de 32 derece sıcakta sağanak, dolu ve fırtına
Osmaniye’de 32 derece sıcakta sağanak, dolu ve fırtına
GİRİŞ 14.08.2026 20:15 GÜNCELLEME 14.08.2026 20:15

Yaz mevsiminin en sıcak aylarından ağustosta, 32 derece sıcaklığın ölçüldüğü ilçede aniden bastıran sağanak ve dolu yağışı vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

İlçe merkezinde sağanak ve fırtına görülürken, yüksek kesimlerindeki yaylalık bölgeler olan Kösepınarı, Kayasuyu, Yoğunoluk, Tahta ve Değirmendere köylerinde sağanakla birlikte ceviz büyüklüğünde dolu yağdı.

Vatandaşlar, zaman zaman etkisini artıran sağanak, fırtına ve doluyu cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Geri sayım başladı! Galatasaray, 21'lik 10 numara için son teklifini yaptı
Türkiye’nin enerji filosundaki sarsılmaz gücü: Çelik süvariler tarih yazıyor!